Lachend het weekend in!

Boom Chicago’s Greg Shapiro in WTC!

Op vrijdag 28 oktober, voorafgaand aan de WTC Vrijmibo, liet stand-up comedian Greg Shapiro in de WTC Lounge een deel van zijn nieuwe show “Trump up the volume” zien.
Een hilarische kijk op de verkiezingen in de VS, de Brexit en onze eigen tweede kamerverkiezingen in 2017.

Er werd goed gelachen; geen wonder want Greg vult geregeld de zaal van Amsterdam’s Boom Chicago. En voor één keer was hij dus in ons eigen WTC!

Was jij erbij?

WTC Almere organiseert regelmatig zakelijke events – logisch – maar wil graag dat iedereen die in het WTC werkt en afspreekt, plezier kan hebben van de activiteiten die in het gebouw georganiseerd worden.

We hopen dat je genoten hebt en de kans hebt gegrepen voor een leuke vrijmibo met je team of relaties. En gelukkig hebben we dankzij Shanna Hillebrand Fotografie ook nog mooie foto’s van het event.

(Foto’s zijn een mix van de comedy show, Azaken Live en Tafel op 2 in de WTC Lounge. Bedankt Shanna voor de verslaglegging!)

Vrijmibo
Iedere laatste vrijdag van de maand ben je welkom aan de bar van de WTC Lounge om samen met je collega’s en netwerk het weekend in te luiden. Een mooie gewoonte om eens per maand bij te kletsen toch? En dan blijven wij ons best doen om leuke dingen te organiseren.

Tot de volgende!