Congresruimte huren

Binnen WTC Almere bieden wij de gelegenheid om een congres te organiseren.

Op de rechtervleugel van het Conference Center is er de mogelijkheid om met een eigen liftopgang naar een ontvangstruimte op de 1ste etage te gaan om vervolgens jouw gasten in de aangelegen zaal het congres te laten ervaren. Je kunt zelfs je gasten via de centrale balie op de begane grond zelf ontvangen. We richten dan een werkplek voor je in waar jouw gasten direct terecht kunnen wanneer ze WTC Almere binnenkomen.

Multifunctionele congresruimte huren

De congreszaal is een zaal bestaande uit twee verschillende ruimtes die door een wegklapbare wand multifunctioneel is in te zetten. In deze grote zaal kunnen we 225 personen kwijt die een presentatie kunnen volgen vanaf twee schermen en beamers die simultaan kunnen presenteren. Zo heeft iedereen goed zicht op de spreker en de informatie die wordt getoond.

De aangelegen ontvangstruimte is geschikt voor een koffiepauze of snackpauze en mocht het congres het nodig hebben, dan kunnen we de overige zalen op de vleugel uiteraard voor je reserveren zodat er in groepen thema’s verder besproken kunnen worden of uitgediept.

Thuis bij WTC Almere

De congreszaal heeft een eigen liftopgang en toiletgroep en beschikt over een pantry met garderobe. Kortom binnen WTC Almere Conference Center is het mogelijk om een eigen bedrijfssfeer neer te zetten en deze in te richten zodat het voelt als “thuiskomen”. Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt.