De schoenen van WTC Almere

De schoenen van…

We leren de mensen van het WTC Almere kennen via hun schoenen.
Wat vertelt het schoeisel over deze WTC’ers en wat is eigenlijk hun relatie met het gebouw?

We mochten op Facebook al een keer in de schoenen staan van Kimberley, Joeri, Jef en Jeroen; zij vertelden ons wat hun schoenen voor betekenis hebben op zakelijk gebied en privé.

schoenenKIMBERLEY  schoenenJOERIschoenenJEF  schoenenJEROEN

Kimberley Valentien: “Zakelijk hoeft niet meteen saai te betekenen toch?”. Als onderdeel van ValentienGeerdes Advocaten houdt Kimberley kantoor in het WTC, ook is ze bestuurslid van de Vereniging Bedrijfskring Almere. Toen Kimberley klein was, wist ze al dat ze of agent of advocaat wilde worden. Ze werd beide: “Ik keek naar Hill Street Blues met de knappe Veronica Hamel. Mensen die de serie nog kennen weten nu genoeg”.
Het hele verhaal lees je hier.

Joeri Detering: “Ik droeg eigenlijk altijd All Stars maar vanwege mijn – veelal – zakelijk afspraken kleed ik mij toch wat netter.” Met zijn bedrijf DigitaalDoen bouwt Joeri WordPress websites en helpt ondernemers met hun online marketing: “Mijn eerste site bouwde ik toen ik twaalf was. Vroeger, op weg naar school, fietste ik altijd al langs het WTC. Het werd toen nog gebouwd! Ik heb nu een flexplek maar mijn doel is om snel een eigen kantoor te hebben”.
Het hele verhaal lees je hier.

FullSizeRender (6)  FullSizeRender (5)

No boring shoes

Jeroen en Jef nemen in het WTC zelfs regelmatig de stand van zaken met elkaar door bij gelegenheid van nieuw verworven pareltjes: “life is too short to wear boring shoes!”.

Jef(frey) Blom: “Werk om te leven en niet andersom. Werk is belangrijk vooral ook om te faciliteren – mooie schoenen bijvoorbeeld.” Jef is account manager bij Red Data, gespecialiseerd in ICT detachering en (big) data. Naast zijn werk probeert Jef graag veel goede wijnen en sigaren uit. “De Espressobar is mijn favoriete plek in het gebouw. Ik check ook iedere dag de homepage om te zien of er nog iets gebeurt.”
Het hele verhaal lees je hier.

Jeroen van Engelen: “Mijn schoenen zijn onderdeel van mijn persoonlijkheid, zowel prive als zakelijk. Als barista is het mijn trade mark.” Jeroen stond aan het roer van de WTC Espressobar in de eerste maanden van opening. Nu mag het WTC bij tijden nog van zijn koffie genieten; Jeroen’s Espresso is freelance barista. “Ik weet nog dat er een sprinklerinstallatie kapot ging in het WTC; het was een subtropisch zwemparadijs! Mijn schoenen? Die bleven droog!”.
Het hele verhaal lees je hier.

Wil jij ook figureren in deze rubriek op Facebook? Laat het mij dan weten, dan drinken we snel een keer koffie!