Doe Dag WTC Almere

Hi, welkom op deze speciale pagina voor alle leerlingen die zich tijdens de Almere On Stage dag bij WTC Almere hebben aangemeld.

We zijn er trots op dat jij meer wil weten over ons mooie gebouw en de mensen die daar werken. We vinden het heel erg leuk om je daarover te gaan vertellen, je het gebouw te laten zien en samen met jou in gesprek te gaan. Er komt natuurlijk een dag dat ons werk overgenomen wordt door de volgende generatie en hoe gaaf dat wij dan met jullie hierover van gedachten mogen wisselen.

Je kunt je voorbereiden op deze dag door in ieder geval al eens door de website te bladeren en wat te lezen. Zo heb je al een beetje een indruk van WTC Almere en je kunt natuurlijk (met of zonder VR bril) eens een kijkje gaan nemen in het gebouw. We hebben daarvoor een leuk fimpje op YouTube gezet.

Daarnaast is het goed om je eens te verdiepen in LinkedIn want op dit moment is dat een van de meest gebruikte tools om ergens te solliciteren en jouw werkervaring te laten zien. Denk jij al na over een bijbaantje of misschien heb je er al één? altijd goed om dat te laten zien als je straks ergens gaat solliciteren. Hoe maak je nou een CV? maar nog belangrijker hoe zorg je ervoor dat op jouw CV de meest relevante opleiding of werkervaring komt te staan.

We gaan het allemaal samen doornemen en dan ben jij straks helemaal voorbereid op een toekomstige carrière in Internationaal Zakendoen!

Kom jij in de ochtend? Dan is dit jouw programma:

10.00  uur: we verzamelen bij de receptie in de hal. Je mag plaatsnemen aan de tafel waar het bordje DOE DAG op staat. Zorg je dat je op tijd bent? Te laat betekent dat je niet mee kan doen aan het programma!
10.05 uur: we gaan een rondje lopen door het gebouw, herken je het al? Natuurlijk is iedereen gewoon aan het werk dus gedragen we ons professioneel terwijl we rondlopen.
10.15 uur: we zijn aangekomen in een vergaderkamer op de 1ste etage – het Conference Center. Hier staat een lekker drankje op ons te wachten en dan gaan we eens aan tafel zitten zoals dat gebeurt in vergaderingen.
10.30 uur: we starten ons ronde tafel gesprek waarbij we het vooral gaan hebben over de functie(s) die jullie leuk vinden en wat je daarvoor nodig hebt.
11.00 uur: we gaan aan de slag met onze opdracht want er moet wel gewerkt worden vandaag!
11.30 uur: tijd om af te ronden en elkaar gedag te zeggen, misschien tot over een paar jaar?

Kom jij in de middag? Dan is dit jouw programma:

14.30  uur: we verzamelen bij de receptie in de hal. Je mag plaatsnemen aan de tafel waar het bordje DOE DAG op staat. Zorg je dat je op tijd bent? Te laat betekent dat je niet mee kan doen aan het programma!
14.35 uur: we gaan een rondje lopen door het gebouw, herken je het al? Natuurlijk is iedereen gewoon aan het werk dus gedragen we ons professioneel terwijl we rondlopen.
14.50 uur: we zijn aangekomen in een vergaderkamer op de 1ste etage – het Conference Center. Hier staat een lekker drankje op ons te wachten en dan gaan we eens aan tafel zitten zoals dat gebeurt in vergaderingen.
15.05 uur: we starten ons ronde tafel gesprek waarbij we het vooral gaan hebben over de functie(s) die jullie leuk vinden en wat je daarvoor nodig hebt.
15.30 uur: we gaan aan de slag met onze opdracht want er moet wel gewerkt worden vandaag!
16.00 uur: tijd om af te ronden en elkaar gedag te zeggen, misschien tot over een paar jaar?