Het WTC in
Lifestyle Almere

Een plek voor iedereen

In de herfsteditie van Lifestyle Almere staat een mooi stuk over kantoor-houden en afspreken in het WTC Almere.

Het WTC biedt een fijne werkomgeving met een hoog service niveau en is daarom voor veel bedrijven een mooi visitekaartje. Datzelfde hoge niveau maakt ook dat ondernemers denken dat er voor hen geen plek is in dit gebouw, maar werken in het WTC is echt voor iedereen. Lees er meer over in het artikel van Lifestyle Almere, waarin ook een van onze huurders (Umbra) aan het woord komt. Leuk!

niet goed te lezen? Je vindt de PDF van het artikel onderaan de pagina. ** volledige bronvermelding idem.

LIF-NR26-BINNENWERK.indd

LIF-NR26-BINNENWERK.indd

Lees je het artikel liever nog eens tijdens een lekker bakkie koffie in de Espressobar? Het magazine bestaat (vooral) ook in print en ligt op de tafels beneden in de WTC Lounge, of is op te vragen bij Patricia. De spread over WTC vind je op pagina 44/45. En natuurlijk staat er nog veel meer in:

  • een openhartig interview met oud-Europees kampioen en sportfanaat Gregor Stam, geschreven door Linda Graanoogst die zelf ook regelmatig in het WTC trainingen geeft en afspreekt.
  • geen talent in Almere? Lifestyle Almere sprak met de eerste afgestudeerden van Windesheim Flevoland die klaar zijn om te gaan ondernemen.
  • een overzicht van streekproducten afkomstig van de eigen vruchtbare Almeerse grond!

Veel leesplezier!

* Niet goed te lezen? Open de originele PDF: LR_WTC
** Het artikel 'WTC is een plek voor iedereen' komt uit Lifestyle Almere Magazine, herfst editie 2016, en is geschreven door Melanie Parker-Zwanziger. Foto: Mona Alikhah.