Espressobar & Fetch restaurant

Fetch is naast een plek waar nieuwe energie opgedaan kan worden, ook een plek om elkaar te ontmoeten. Eten en drinken spelen hierin een verbindende rol. Even ontspannen met collega’s bijpraten onder het genot van een heerlijke lunch om vervolgens weer opgeladen aan de slag te kunnen. Voor elk moment van de dag bieden we daarom een compleet en gevarieerd aanbod met een ruime keuze aan gezonde opties, passend bij de wensen van iedere gast.’

Loop je regelmatig langs het WTC op weg naar je eigen kantoor of het station? Onze barista’s maken graag een coffee to go voor je klaar. Loop gewoon eens binnen!

De energie van werkend Almere

In de WTC Lounge komt het hele gebouw samen om even op te laden en een praatje te maken met de barista’s. Bijtanken met echt lekkere cappuccino, een krantje te lezen of kort afspreken met een klant : op de begane grond van het WTC deel je in de energie van iedereen die werkt in het gebouw.

Openingstijden

De WTC Receptie & Lounge  is geopend van 08:00u – 17:30u. De Espressobar in de lounge is geopend van 08:00u – 14:00u.

Eten & Drinken

Bij de Espressobar kun je terecht voor van allerlei lekkers. Verse jus , de lekkerste barista koffies en van alles aan fris. Ook kun je hier wat te eten krijgen. ’s Ochtends worden de croissantjes vers afgebakken, met de lunch worden luxe broodjes bereid en de hele dag kun je muffins en zoetigheid krijgen. De Barista’s van de Espressobar bakken ook regelmatig zelf lekkere dingen. Zakelijke afspraak of wat te vieren? We trekken met alle plezier een wijntje of een biertje voor je open.

Voor een uitgebreider assortiment kun je tussen 08:00u – 14:00u terecht in het Fetch restaurant.