WTC Academy: Workshop Zakendoen in Frankrijk

  • Datum: Donderdag 22 februari 2018, 13:00 uur tot 17:00 uur
  • Locatie: WTC Leeuwarden, Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden
  • Kosten: € 75,-

Frankrijk heeft sinds mei 2017 een nieuwe ambitieuze president die van Frankrijk een meer dynamische, flexibele en meer internationale handelspartner wil maken.

Mocht u eerst getwijfeld hebben om zaken in Frankrijk te doen, dan is dit dé kans om in deze nieuwe energie mee te gaan! Frankrijk biedt voor uw onderneming namelijk erg veel kansen in de landbouw, Agro&Food, mechanica, duurzame energie en informatietechnologieën. Toch ondervinden ondernemers soms problemen met de taal, cultuur of complexiteit van het zakendoen in Frankrijk. Deze problemen kunt u overkomen in de cursus “Zakendoen in Frankrijk”.

Op 22 februari 2018 organiseert de Business Academy van het World Trade Center Leeuwarden samen met twee specialisten uit Frankrijk de cursus “Zakendoen in Frankrijk”. Bénédicte Boné en Michèle van Hasselt – Guibert – twee Nederlandstalige Françaises bieden u een informatieve middag over zakendoen in Frankrijk. Kosten voor deze workshop bedragen €95,- of €75,- voor wtc-leden. Aanmelden? Dat kan hier.

Voor Frankrijk hebben de sprekers een WhitePaper samengesteld, die u kosteloos kunt downloaden.

Vragen?

Wil jij meer weten over de services die WTC Almere jou als huurder, flexwerker of gebruiker kan bieden. Of wil je worden opgenomen in de WTC community en delen in de energie en de kennis die er is van (internationaal) zakendoen? Neem gerust contact op en we drinken samen een kop koffie om jouw wensen te bespreken.

Binnenkort bij WTC Almere

Bekijk de volledige agenda