Flexwerken in het WTC

Flexwerken in Almere

Niet iedere ondernemer heeft een eigen kantoor nodig, en veel ondernemers delen ook liever in de energie van andere ondernemers door te werken in een open en professionele omgeving. Deze ondernemers, zelfstandige professionals en eigentijdse werkers geeft het WTC Almere graag de ruimte. Bekijk onze mogelijkheden!

Flexwerken in de Espressobar & Deli

In het WTC kun je iedere werkdag tussen 8:00u en 18:00u terecht in de WTC Lounge & Espressobar om even te werken, ontmoeten en koffie te drinken. Je logt in op het gratis wifi en kunt aan de slag. De WTC Lounge is open voor zakelijk publiek en heel geschikt voor korte besprekingen in een informele sfeer. Bij de Espressobar drink je de lekkerste koffie,  verse jus d’orange en smoothies, en voor een croissantje in de ochtend of panini met de lunch zit je hier ook goed. Profiteren van nog meer ruimte, gemak en services? Het WTC biedt ook Smart Spaces abonnementen aan voor wie op zoek is naar een flexibele maar professionele werkplek.

Smart Spaces

Op de Smart Spaces kun je een abonnement nemen maar ben je ook welkom om een dag te komen werken. De Smart Spaces zijn open, moderne en rustige werkplekken in het WTC Almere. Je profiteert van de professionele omgeving van het WTC maar werkt flexibel in de dynamische kern van het WTC Business Center; een hub van kleinere bedrijven in het gebouw. Er is al een Smart Spaces abonnement vanaf € 99,- per maand en voor €12,50 werk je een dag is deze ruimtes (€15,- incl. parkeren). Bekijk de mogelijkheden!

Tijdelijke kantoorhuur

Ben je als ondernemer een project aangegaan, zoek je voor een tijdelijk teamverband of opdracht en voor een kortere periode een ruimte om samen te kunnen werken?  Hiervoor hebben wij binnen WTC Almere Executive Offices. Dat is flexibel kantoorruimte huren, per dag, dagdeel of afgestemd op de omvang van jouw project. Meer weten?

 

Informatie aanvragen Download brochure