Een flexplek huren in Almere

De redenen om een flexibele werkplek te huren in WTC Almere zijn uiteenlopend. Misschien ben je 1 van de 1 miljoen zzp’ers in Nederland en wil je je afspraak in een zakelijke omgeving ontvangen? Of je wilt gewoon een dagje buiten deur werken. In WTC kun je gemakkelijk een flexplek huren in Almere. Je werkt waar en wanneer dat jou uitkomt.

Eigentijds werken in WTC Smart Spaces

Open, modern en flexibel: dat zijn de kernwoorden van de Smart Spaces op de begane grond en op de tweede en derde etage. Je profiteert van alle voordelen die de omgeving van WTC Almere biedt en je kunt werken in de dynamische kern van het Business Center, de hub van kleinere bedrijven in het gebouw. Stel je vraag in de chat als je hier meer over wilt weten!

Buiten de deur werken op een toplocatie in Almere

Het WTC Almere ligt naast het station van Almere Centrum en beschikt over een eigen parkeergarage. De flexplekken zijn dus goed bereikbaar, niet alleen voor jou maar ook voor je zakenrelaties. Nodig ze uit voor een kop écht lekkere koffie of een lunch in WTC Deli. Ontvang je een zakelijke afspraak liever in een afgesloten ruimte? Het Conference Center is als flexibele werkplek te huren voor een (paar) uur. Deze vergaderkamer boek je gemakkelijk online. WiFi is in het hele pand gratis, natuurlijk.

Flexibel (net)werken

Een flexplek huren in het WTC Almere biedt meer voordelen. Als lid van WTC Smart Spaces deel je niet alleen de werkomgeving maar maak je ook deel uit van het netwerk. Je bent vrij om hier zo vaak energie in te steken als je zelf wilt. Er is alle gelegenheid om met elkaar te (net)werken en kennis te delen: het WTC host ieder jaar veel interessante zakelijke events.

Flexplek-abonnement

WTC Almere biedt de mogelijkheid om een Smart Spaces abonnement af te sluiten. Het maakt niet uit of je voor een open werkplek kiest, liever een stilteplek of zakelijke ontmoetingsplek wilt huren. Voor ieder type flexplek hebben we de ruimte. Wil je delen in de energie en bedrijvigheid van andere ondernemers? Sluit dan een Smart Spaces abonnement af. Dit kan al vanaf € 99,- per maand.

Kan het nog flexer?

Zeker! We hebben ook dagpassen bij onze Espressobar. Je betaalt € 12,50 of inclusief parkeren in de WTC garage € 15,-. Wil je meer weten over de mogelijkheden om een flexibele werkplek te huren in Almere? Neem contact op voor meer informatie of een afspraak. Benader ons ook als u het gemak van een flexibele werkplek wilt ervaren door een dagje proefdraaien.