Espressobar & Deli

De WTC Lounge met Espressobar is op werkdagen open voor zakelijk publiek uit Almere en omgeving. Je kunt hier langskomen om een paar uurtjes te werken, voor een korte meeting of om de dag gewoon goed te beginnen met een cappuccino en krantje. Omdat het WTC bovenop het Centraal Station van Almere ligt, is het een centrale plek om af te spreken.

Loop je regelmatig langs het WTC op weg naar je eigen kantoor of het station? Onze barista’s maken graag een coffee to go voor je klaar. Loop gewoon eens binnen!

De energie van werkend Almere

In de WTC Lounge komt het hele gebouw samen om even op te laden en een praatje te maken met de barista’s. Bijtanken met echt lekkere cappuccino, een krantje te lezen, afkoelen met een frappuccino, een potje schaken, een rondje smoothies halen voor kantoor of kort afspreken met een klant; op de begane grond van het WTC deel je in de energie van iedereen die werkt in het gebouw.

Openingstijden

De WTC Lounge is geopend van 08:00u – 18:00u. De Espressobar in de lounge is geopend van 08:00u – 17:00u. Beide vind je tegenover de receptie op de begane grond.

Eten & Drinken

Bij de Espressobar kun je terecht voor van allerlei lekkers. Verse jus en smoothies, de lekkerste barista koffies en van alles aan fris. Ook kun je hier wat te eten krijgen. ’s Ochtends worden de croissantjes vers afgebakken, met de lunch worden panini’s bereid en de hele dag kun je muffins en zoetigheid krijgen. De dames van de Espressobar bakken ook regelmatig zelf lekkere dingen. Zakelijke afspraak of wat te vieren? We trekken met alle plezier een wijntje of een biertje voor je open.

Voor een uitgebreider assortiment kun je tussen 09:00u – 17:00u terecht in de WTC Deli in ons restaurant. Het restaurant zelf is voor een uitgebreide lunch geopend tussen 11:00u – 14:00u.

Gratis wifi