Tijdelijk project- of kantoorruimte huren in Almere

Heb je toch behoefte aan flex maar met een eigen plek om te landen dan biedt WTC Almere jou twee verschillende mogelijkheden.

Voor projecten werk je vaak in een samenstelling van mensen die niet voor altijd is en waarvan de periode nog niet vast staat of nog onzeker is. Daarvoor wil je natuurlijk tijdelijk een ruimte huren. Het kan echter moeilijk zijn om een betaalbare en toch professionele tijdelijke projectruimte te vinden, terwijl dit vaak juist onder deze omstandigheden hard nodig is en het liefst ook vlot geregeld moet worden. Je hebt flexibiliteit nodig, faciliteiten waar je gemakkelijk op kunt inpluggen en een ruimte waar het hele team zich snel thuis voelt. Daar hebben we bij WTC Almere over nagedacht want we halen de energie van dit soort projecten graag in huis. Voor deze bijzondere manier van werken hebben wij een Teamruimte ingericht. Een ruime kamer met een grote tafel die je ook kunt opdelen in aparte tafels waar jij en je team aan de slag kunnen.

Of heb jij een mooi project gelanceerd in Almere maar heb jij hier niet je thuisbasis, dan kun je tijdelijk op zoek zijn naar kantoorruimte. Soms wil je als beginnende ondernemer ook eens ‘testen’ hoe het is om in een gaaf kantoor te werken en of dit haalbaar voor je is. Dan hebben we een hele mooie oplossing voor jou. De Executive Offices. Een Executive Office kun je vanaf 1 september huren via ons online boekingsysteem op DeskBookers. Je reserveert online en betaalt direct.

Tijdelijke projectruimte huren

Ben je als ondernemer een project aangegaan en zoek je met een tijdelijk team voor een opdracht een ruimte om samen te kunnen werken? Voor een week, een maand of een half jaar?

Hiervoor kunnen we binnen het WTC ‘Project Spaces’ inrichten. Flexibel projectruimte huren, afgestemd op de periode van jouw project. Voor informatie kun je terecht bij Patricia, zij kijkt met jou naar de meest geschikte opties en kan een offerte uitbrengen afgestemd op jouw wensen. Geen enkel project is hetzelfde en dus vraagt dit om maatwerk. Gemakkelijk contact? Open de chat!

Tijdelijke kantoorruimte huren

Vanaf 1 september kan dit bij WTC Almere via DeskBookers. Binnenkort verschijnt hier de link waar je direct online kunt reserveren.

Patricia

Vragen?

Wil jij meer weten over de services die WTC Almere jou als huurder, flexwerker of gebruiker kan bieden. Of wil je worden opgenomen in de WTC community en delen in de energie en de kennis die er is van (internationaal) zakendoen? Neem gerust contact op en we drinken samen een kop koffie om jouw wensen te bespreken.