Ondernemen in WTC Almere

Kantoren huren in alle soorten en maten

Bij WTC Almere kan je kantoren huren in iedere vorm. Er is altijd een ruimte die past bij de vorm van jouw onderneming. Omdat je bedrijf nooit stil staat en het WTC je graag ondersteunt, vind je in het WTC allerlei faciliteiten die zorgen dat het WTC met jouw onderneming mee kan groeien. Zo kun jij al je energie steken in je business en laat je het overige werk aan ons.

Bovenstaande foto door Philine van den Bos, Traffic Builders

Overzicht kantoren

Hieronder vind je per verdieping een overzicht van alle kantoren van het WTC Almere. We bieden je graag de kantooroplossing die bij je onderneming past. Nu en in de toekomst!

Onze extra diensten

IT en Telefonie

Ben jij echt online? Werken in WTC Almere betekent aangesloten zijn op een digitaal platform van hoge kwaliteit. Jouw kantoor kan direct profiteren van het digitale netwerk dat is aangesloten binnen het WTC. Een internet verbinding op basis van glasvezel met hoge snelheid en de mogelijkheid om deze verbinding in te richten geheel naar wens. Je hoeft dus zelf geen verbinding te regelen en dat scheelt enorm in de kosten.

Het VoIP telefonie platform binnen het gebouw is ook beschikbaar voor onze huurders. Je creëert een eigen telefonie omgeving die ook nog eens makkelijk te verbinden is naar het platform van WTC waardoor je telefonische bereikbaarheid kunt garanderen.

Service is heel gewoon binnen WTC Almere en daarom mag je van ons verwachten dat dit uitstekend geregeld is met onze partner LOKO. Bovendien heeft LOKO een eigen kantoor binnen WTC Almere en ondersteuning via de Servicedesk met een dedicated team dus je mag er op rekenen dat je altijd écht online bent.

Bereikbaarheid

Veel bedrijven huren een kantoor in het WTC Almere vanwege de goede bereikbaarheid. Het WTC ligt namelijk op slechts 20km van Amsterdam en op slechts 30km van Schiphol en Utrecht. Parkeren kan in de parkeergarage onder het WTC, maar ook in twee parkeergarages in de directe omgeving.

Bovendien ligt WTC Almere pal naast het station en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Elk half uur vertrekken er twee treinen naar Schiphol en Amsterdam. Bovendien is er een directe verbinding naar Groningen en Utrecht. En doordat het spoor verbreed wordt, gaat de verbinding naar Amsterdam en Schiphol nóg beter worden!

24/7

WTC Almere is 24/7 bereikbaar en geopend voor onze huurders. Ideaal als jouw bedrijf geen 9-5 mentaliteit heeft. Jouw gasten en bezoekers kunnen door onze receptie worden ontvangen van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 – 19.00 uur maar voor jou als huurder is het kantoor altijd tot je beschikking. Dus wanneer jouw onderneming ook buiten de gebruikelijke kantoortijden beschikbaar moet zijn of als jouw onderneming te maken heeft met internationale tijdzones, dan is WTC Almere jouw ideale werkplek.

Het WTC Almere biedt ons een professionele werkomgeving met een moderne uitstraling op een unieke locatie in Almere, direct naast het centraal station. De interne voorzieningen, waaronder een koffielounge, diverse congres- en vergaderfaciliteiten en een uitgebreid bedrijfsrestaurant, zijn uitstekend te noemen. De voordelen die dit ons biedt als werkgever en partner voor onze opdrachtgevers, zijn van doorslaggevend belang geweest in onze keuze voor het WTC Almere als representatieve kantoorlocatie.”

Wolter Tjeenk Willink, directeur Traffic Builders | Online Marketing Intelligence