Kantoorhuur

Een kantoor huren in WTC Almere is heel economisch huren Je kunt namelijk heel slim besparen op vierkante meters dankzij de algemene en gedeelde voorzieningen binnen ons gebouw. Je hoeft binnen je eigen kantoorruimte bijvoorbeeld geen eigen vergaderruimtes in te richten want die bieden wij op het Conference Center. En je hebt geen eigen pantry nodig want je hebt altijd de optie om de lekkere koffie en lunch van de Espressobar en het restaurant te gebruiken. Misschien kun je zelfs zonder de flexplekken binnen je eigen kantoor, want waarom zou je de flexibele medewerkers niet onderbrengen in het Smart Spaces concept van WTC Almere? Dat scheelt al met al een heleboel vierkante meters.

Goedkope kantoorruimte huren

Kantoorruimte huren in het WTC Almere is niet duur, maar goedkoop is zeker niet de term die past bij onze dienstverlening. We maken ons namelijk hard voor een professionele werkomgeving met goede services; een echt visitekaartje voor de huurders en ondernemers in het netwerk, en daar is niks goedkoops aan. In het WTC Almere kun je rekenen op kwaliteit; dat gaat ook samen met een marktconforme huurprijs van een kantoorruimte per m2.

We kunnen al een eigen vloeroppervlak bieden vanaf 150 m2 en er zijn zelfs nog vloeren beschikbaar van 1000 m2, daar waar de torens nog in elkaar overlopen (tot en met de 5de verdieping). Wil je een idee hebben hoe dat eruit ziet, klik dan even hier. In deze visualisatie van WTC Almere kun je de opbouw van de vloeren goed zien maar er gaat natuurlijk niets boven het zelf beleven. Een afspraak maken voor een bezichtiging kan natuurlijk altijd.

Gemiddelde huurprijs per m2

Wanneer je op zoek gaat naar informatie, dan wil je het liefst alle opties en antwoorden zo duidelijk mogelijk kunnen vinden. Het vinden van een gemiddelde huurprijs kan een indicatie geven van waar je aan toe bent wanneer je een kantoor gaat huren. Maar het geven van een gemiddelde huurprijs voor een kantoorruimte per m2, of een gemiddelde huurprijs voor een bedrijfsruimte per m2, is ook heel moeilijk. Het is namelijk afhankelijk van je wensen en een verzameling van heel veel verschillende factoren. Wil je graag een indicatie hebben, dan kun je uitgaan van een huurprijs vanaf de € 165 per m².

Meer weten?

Wil je precies weten wat de mogelijkheden zijn om kantoorruimte te huren of ben je geïnteresseerd in het huren van een eigen grotere bedrijfsruimte binnen het WTC Almere? We kunnen je met onze ervaring bijstaan om de juiste keuze te maken en denken mee om tot de meeste geschikte opties voor je organisatie te komen. Vanaf 150 m2  is echter een maatwerkoplossing nodig: het WTC team helpt je hier graag mee. Maak daarvoor het liefst een afspraak zodat uitgebreid tijd gemaakt kan worden om alle mogelijkheden door te nemen om zo jouw ideale kantoorruimte te realiseren.