Het mooiste uitzicht
over Almere

Open Dag WTC Almere

Op vrijdag 9 september opende WTC Almere voor inwoners van de stad, voor het tweede jaar op rij, de deuren naar Floor28.

Groepen werden per half uur ingedeeld en konden met maximaal 50 personen naar boven. Eenmaal op de 28ste etage hadden bezoekers lekker de ruimte om rustig uit het raam te turen.

Gelukkig hebben we de foto’s nog
Er zijn maar een paar events per jaar waarbij je de kans krijgt van het mooiste uitzicht over Almere te genieten, en niet iedereen kon er deze open dag bijzijn. Daarom schoot onze eigen huurder Almere 360, die kantoor houdt in het WTC, een serie mooie foto’s voor jullie. En ook een beetje voor ons, want wij kijken graag terug naar al die blije gezichten.

(Dankjewel Francois voor je mooie plaatjes!)

Magische momenten
Het WTC is het hoogste gebouw van Almere, en van Flevoland. Je kunt bijna niet om het gebouw heen en veel Almeerders zijn trots op zo’n landmark. Daarom delen we ons uitzicht ook graag met wie het WTC en Almere een warm hart toedraagt.

Het uitzicht vanaf de bovenste etage is verbluffend met ieder weertype. Soms zit je boven de wolken, soms zit je er middenin en lijkt het wel alsof je in de hemel bent. En soms is het gewoon prutweer en kun je beter in onze gezellige Espressobar zitten. Maar de meest magische momenten zijn toch wel als de zon opkomt of onder gaat, of als het zo helder is dat je Amsterdam ziet liggen of zelfs de Domtoren van Utrecht ziet staan.

Evenementenlocatie
Om dit moois niet van de buitenwereld te verstoppen, organiseert WTC Almere regelmatig events op de 28ste verdieping (Floor28) om het mooie uitzicht met haar netwerk te delen. Zo worden er – natuurlijk veelal zakelijke – ontbijtsessies, borrels, diners en workshops georganiseerd. Ook wordt de ruimte regelmatig verhuurd voor mediaproducties, zoals bijvoorbeeld tv programma’s en commercials. Maar ook voor bedrijfsborrels, trainingen en seminars. En wist je dat je tegenwoordig ook kunt trouwen in het WTC? In juni was zelfs de eerste Trouwbeurs!

Exclusief uitzicht
Dit jaar trouwde het eerste stel met het hoofd letterlijk in de wolken. Als jij het uitzicht ook exclusief voor jezelf en jouw dierbaren wilt, bekijk dan eens onze trouwpagina en houdt in de gaten wanneer we de volgende Trouwbeurs organiseren.

En de volgende Open Dag? Die is weer in september.

Tot dan!