Ondernemersprogramma Azaken Live

Azaken Live groeit

Iedere laatste vrijdag van de maand komen ondernemers uit Almere en omgeving bij elkaar om de live uitzending van Azaken Live bij te wonen en na afloop te netwerken tijdens de borrel.

Steeds meer mensen weten hun weg naar het WTC te vinden en ook online wordt het programma steeds beter bekeken; Almere Zaken sloot  2015 af met ruim 100.000 views op azakenlive.nl

Inmiddels is de website vernieuwd en staat ook voor 2016 een jaar vol mooie afleveringen op de planning. De aftrap voor dit jaar was op 29 januari.

Deelnemen aan het programma

Een ondernemersprogramma is niks zonder ondernemers en hun inbreng. Daarom nodigt Azaken Live je uit om actief deel te nemen. Je kunt je bedrijf presenteren in de Elevator Pitch, je kunt een andere ondernemer opgeven voor ‘Bedrijf in het zonnetje’ en ook in de uitzending zelf is er ruimte om je bedrijf te presenteren in ‘Bedrijf in beeld’.

Uitzending bijwonen

Tijdens het programma zelf nodigen Azaken Live en WTC je uit om in het publiek te zitten. De uitzending duurt een half uur en is leuk voor ondernemers. Meepraten tijdens het programma? Dat kan via Twitter (#azakenlive) en via de Azaken Live app. Niet in het WTC? Kijk de uitzending op afstand mee via de live stream in de app of via azakenlive.nl

Aanmelden

Ben jij ondernemer? Leuk als je de uitzending komt bijwonen en aansluit bij de borrel. De opnames zijn in de WTC Lounge op de begane grond van het gebouw. Het programma is altijd als volgt:

15:00 – inloop
15:20 – plaatsen innemen publiek
15:30 – start uitzending
16:00 – einde programma en start borrel

Aanmelden voor de eerstvolgende aflevering kan hier.

We begroeten je graag iedere laatste vrijdag van de maand in het WTC Almere!