Service App

Het WTC Almere heeft een eigen iPhone app om gemakkelijk via de smartphone te kunnen communiceren met de gebruikers in het gebouw. Via de app helpen we elkaar om op de hoogte te blijven van alles wat je moet – of wilt – weten als je werkt in het WTC. Lees hieronder meer over de mogelijkheden van de service app of ga meteen door naar inloggen.

iphone_app_crop

Wat vind je in de app?

know what going on_appDe sociale activiteiten van het WTC, ingeladen via Facebook posts: events, acties, leuke weetjes, borrels en ook het weekmenu. Service meldingen vanuit het WTC: gaat er verbouwd worden? Wordt er een test van de liften of brandmeldinstallatie uitgevoerd? Is er een nieuwe service in het gebouw? De community manager houdt je via de app op de hoogte. Ook kun je gemakkelijk raten via de app en zelf service berichten plaatsen als gebruikers van het gebouw.

 

Waar vind ik de app?

appstore_appIn de App Store! Als je zoekt op “SoBuildings service”, dan vind je ‘m. De app is gratis! Na het downloaden moet je wel nog even inloggen. Je vindt op deze pagina hoe dat moet, én hoe je een bericht plaats.
En Android dan? Tja, deze hebben we nog niet ontwikkeld. Maar laat het ons weten als je vindt dat deze er wel moet komen! Of als je wilt weten hoe je mee kunt doen zonder de service app.

 

Wat kun je met de app?

wat kun je met de app1. In één timeline zien wat er speelt in het gebouw.  2. De status zien van geplaatste service meldingen en verzoeken. 3. Zelf service berichten plaatsen.
4. Reageren op de meldingen van de community manager.  5. Reageren op berichten van andere app gebruikers.  6. Een rating geven aan het gebouw.
7. Je bestaande rating vervangen door een nieuwe.  8. De Facebook pagina van WTC bezoeken.  9. Je profiel bewerken.

 

Wat kan zo’n service verzoek allemaal zijn?

ideeen_appAlles waardoor we samen meer profijt kunnen halen uit het gebouw en de omgeving er omheen. Dus ideeën over wat leuker of beter kan, een melding van iets dat stuk is, een klacht of compliment, een vraag om informatie of om verbinding met een andere huurder bijvoorbeeld. Eigenlijk alles dat met het gebouw te maken heeft! Dus: zeep op, pingpongtafel foetsie, lamp op de gang stuk, op zoek naar een copyrette, lift irritant, je eigen borrel in de lounge… Let’s hear it!

 

En als ik nou gewoon een luchtig bericht wil delen?

facebooktag_appHeb je een bericht van meer “sociale” aard welke je wilt delen op de timeline van de app? Plaats dan een bericht op de @SB-WTCAlmere pagina op Facebook; deze wordt daardoor automatisch in de App geladen. Heb je een actie voor alle mensen in het gebouw? Een lofzang over het WTC geschreven? Een potje schaken of pingpongen met iemand? Iets kwijtgeraakt in het restaurant? Iets lenen van je medehuurders? Deel het! Tip: belangrijkste info in de eerste zin (+/- 55 karakters).

 

Klaar voor actie!