Your modern day armour

The TailorMates in WTC Almere

Een pak op maat laten maken is een luxe die iedere man zich eens in zijn leven zou moeten veroorloven, zo stellen The Tailormates. Maar wel zo gemakkelijk als dat ook nog eens in je eigen kantoorgebouw georganiseerd wordt. Daarom komen de Traveling Tailormates met hun pop-up store op donderdag 6 oktober naar onze Smart Spaces in WTC Almere.

artikel 3Comfort voor carrièremannen. Of gewoon de feestdagen?
Kleren maken de man is het adagium. Misschien wat verouderd, maar een maatpak is zeker een pluspunt en legt aan menige onderhandelingstafel net wat meer gewicht in de weegschaal. Afgezien daarvan zit een maatpak veel comfortabeler dan een confectiepak, niet onbelangrijk. Zeker niet tijdens de feestdagen!

Verkocht
Als we The TailorMates mogen geloven, artikel 4en die hebben er toch verstand van, dan is het zelf samenstellen van een maatpak behoorlijk verslavend. Wie één keer een stof met bijpassende voering, knopen en stiksels heeft uitgezocht, is verkocht. Er gaat niets boven het gevoel van een perfect passend maatpak!

Kwaliteit voor een scherpe prijs
De originele winkel van The TailorMates is gevestigd op de Zuidas in Amsterdam. Een prachtige winkel. Ook zijn ze verbonden aan kantoorconcept Tribes en kleden ze menig bekende man. Maar ook in ons eigen WTC lopen er al fans rond.

artikel 1

Heel gemakkelijk dus om The TailorMates nu aan kantoor te hebben maar dat niet alleen: met een hele mooie aanbieding speciaal voor WTC huurders. Als je langskomt in de WTC Almere pop-up store dan krijg je €250,- euro korting op een maatpak. Als je bedenkt dat er al pakken zijn vanaf €600,-, dan kun je ook berekenen dat je je dus al voor €350,- in maatwerk kunt steken!

Looking sharp on Linkedinartikel 6
Als we genoeg aanmeldingen hebben, dan trakteert WTC Almere op een portretfotograaf op de dag van doorpassen; hiervoor komen The Tailormates weer een keer terug naar het WTC. Een mooie kans!

Aanmelden
Wil jij een afspraak maken bij The TailorMates voor donderdag? Ga dan naar de event-pagina, daar vind je nog meer informatie. De pop-up store vind je donderdag in de WTC Smart Spaces, op de begane grond.

Remember: Het scheelt je twee zaterdagen in een winkel dus pak deze mooie kans! 

facebook-221980288006367_517247725146287-1