Evenementen locatie met uniek uitzicht

WTC Almere is veruit het hoogste gebouw in de wijde omgeving. De 26ste etage van het WTC Almere heeft het mooiste uitzicht over Almere met zicht op het centrum, de wateren en veel groen. Op een heldere dag kijk je tot aan Amsterdam en kan je zelfs de Domtoren zien staan! De plafondhoge ramen zorgen voor een wijds uitzicht en geven de ruimte mooi licht. Dat maakt van deze etage een unieke evenementen locatie en zeer inspirerende plek voor verschillende vergaderingen.
 slider_floor28_2

Uniek uitzicht op de 26e verdieping

Veel meer dan het uitzicht heb je niet nodig dus er is geen poespas op de 26ste etage. Maar we vinden het heel leuk om te zien hoe de eigen aankleding van onze gasten de ruimte allemaal verschillende karakters kan geven; alles is nog denkbaar. Zet de invulling van de ruimte voor je bijeenkomst, borrel of feestje helemaal naar eigen hand. We helpen je daar natuurlijk bij maar laten de creativiteit van onze gasten ook graag de vrije loop. Pak uit en geef er een eigen draai aan. Voor ons is alleen belangrijk dat jij en je gasten zich thuis voelen in het WTC en met veel plezier terugkijken op een onvergetelijk event.

TopFloor

Conferenties, productlanceringen, modeshows, kerstborrels, exposities of dansvoorstellingen? Wij zijn heel benieuwd wat jij voor je ziet op deze etage en unieke locatie in Almere. We denken met veel plezier mee over je plannen en hebben al veel ervaring met events. Hier vertellen we je graag meer over dus neem contact met ons op!

Mediaproductie
Wil jij onze locatie gebruiken voor een mediaproductie? Ook dat kan, er zijn al veel programma’s geweest die de 26ste etage – of zelfs de lift ernaartoe – hebben gebruikt voor een mooie interview setting of voor het opnemen van een commercial. Zo is het programma Nederland van Boven onze gast geweest, is een scene van Heer&Meester geschoten op de 26ste verdieping en heeft T-Mobile al 2x een commercial opgenomen in WTC Almere. Door de flexibele inrichting van ons gebouw is bijna alles mogelijk. We maken graag een offerte op maat maar hou rekening met een startprijs van € 75,00 per uur voor het gebruik van de vloer.

Schoolprojecten
Wilt u uw leerlingen de stad laten zien vanaf onze bovenste etage als onderdeel van uw lesprogramma? Dat kan! U kunt uw aanvraag sturen naar meetings@theofficeoperators.nl. Voor het bezoeken van ons gebouw, en de begeleiding door onze medewerkers, vragen wij een onkostenvergoeding van € 75,00 per uur. Leerlingen worden NOOIT alleen toegelaten in het gebouw; dit kan uitsluitend onder begeleiding van een leerkracht en op aanvraag.

Trouwen
Ons uitzicht biedt voor sommige verloofden het droomdecor voor hun ja-woord. Het WTC houdt natuurlijk net als iedereen van mooie verhalen, in haar gebouw en in haar stad, dus kom maar op met die dromen! We weten best dat we het mooiste uitzicht van Almere hebben en gunnen jou dat ook. Meer weten?

The sky is the limit
Heel andere ideeën bij wat je op onze TopFloor zou kunnen organiseren? Van gedachten wisselen? Patricia van Drongelen weet de weg naar de 26ste etage goed te vinden en drinkt graag een kop koffie met je.