Evenementen locatie met uniek uitzicht

WTC Almere is veruit het hoogste gebouw in de wijde omgeving. De 26ste etage van het WTC Almere heeft het mooiste uitzicht over Almere met zicht op het centrum, de wateren en veel groen. Op een heldere dag kijk je tot aan Amsterdam en kan je zelfs de Domtoren zien staan! De plafondhoge ramen zorgen voor een wijds uitzicht en geven de ruimte mooi licht. Dat maakt van deze etage een unieke evenementen locatie en zeer inspirerende plek voor verschillende vergaderingen.

Uniek uitzicht op de 26e verdieping

Veel meer dan het uitzicht heb je niet nodig dus er is geen poespas op de 26ste etage. Maar we vinden het heel leuk om te zien hoe de eigen aankleding van onze gasten de ruimte allemaal verschillende karakters kan geven; alles is nog denkbaar. Zet de invulling van de ruimte voor je bijeenkomst of borrel  helemaal naar eigen hand. We helpen je daar natuurlijk bij maar laten de creativiteit van onze gasten ook graag de vrije loop. Pak uit en geef er een eigen draai aan. Voor ons is alleen belangrijk dat jij en je gasten zich thuis voelen in het WTC en met veel plezier terugkijken op een onvergetelijk event.

TopFloor

Conferenties, productlanceringen, modeshows, kerstborrels, exposities of dansvoorstellingen? Wij zijn heel benieuwd wat jij voor je ziet op deze etage en unieke locatie in Almere. We denken met veel plezier mee over je plannen en hebben al veel ervaring met events. Hier vertellen we je graag meer over dus neem contact met ons op

The sky is the limit
Heel andere ideeën bij wat je op onze TopFloor zou kunnen organiseren? Van gedachten wisselen? Neem contact met ons op en we helpen u graag met uw ideeën werkelijkheid te laten worden.

conference.wtcalmere@theofficeoperators.com