Nova Mondo

Verbouwing restaurant

Al weken zijn de voorbereidingen voor de verbouwing van het restaurant in volle gang. Afgelopen weekend is onze huismeester Hans begonnen met de eerste werkzaamheden en iedere dag na de lunch wordt er weer stevig verder geklust.

Transformatie
Vrijdag 1 juli begint de echte verbouwing en transformatie naar het nieuwe restaurant. Dit gaat het hele weekend door en ook nog op maandag 4 juli. Het restaurant sluit daarom ook op deze dagen. Op dinsdag 5 juli opent het nieuwe restaurant: Nova Mondo (Esperanto voor ‘nieuwe wereld’).

Nieuw restaurant, nieuw assortiment
Bij een mooi nieuw restaurant hoort een nieuwe aanpak en een nieuw assortiment. Niet alleen het interieur gaat op de schop! Wat verandert er? Om te beginnen: de saladebar komt er! Die stond al een lange tijd op het verlanglijstje van veel WTC’ers. Nog een grote verandering: de WTC Deli is van 09:00u – 17:00u* geopend. Dit betekent dat jij en je bezoekers de hele dag voor bijvoorbeeld een broodje terecht kunnen in Nova Mondo. Ook kun je hier overdag met je laptopje zitten werken of afspreken. Dit kan natuurlijk ook nog steeds in de WTC Lounge en Espressobar, waar je nog steeds panini’s en smoothies kunt krijgen maar straks bijvoorbeeld ook voor een ontbijtje kunt langskomen.

Er gaat een hele hoop veranderen! We zullen alles geleidelijk onder jullie aandacht brengen zodat je van alle nieuwe services en mogelijkheden kunt profiteren. Het is leuk om hiervoor ook de WTC Almere Facebook pagina te volgen.

Lunchen tijdens de verbouwing
Omdat het restaurant op vrijdag 1 juli en maandag 4 juli gesloten is, wordt er natuurlijk voor een alternatief gezorgd. Op beide dagen, tussen 11:00u en 14:00u, kun je een ToGo lunch krijgen (uitgiftepunt in de buurt van het restaurant), staat er een Foodtruck op het parkeerdek en kun je haringhappen op Floor28!

Je hoeft dus niet naar buiten voor of met je lunch. Je bent welkom in de WTC Lounge/Espressobar, kunt je lunch meenemen naar kantoor of naar het tijdelijke terras van de 28ste etage. Enjoy!

Lunch ToGo

  • Diverse belegde broodjes
  • Salade To Go
  • Broodjes met beleg apart
  • Zuivelproducten
  • Sappen
  • Handfruit
  • (als het lukt ook nog een kopje soep maar het is een beetje behelpen)

Foodtruck OERZ – 1 juli
Het gezellige blauwe Mercedes-busje van Oerz kun je niet missen! Broodjes, wraps, burgers… Joost gaat ons verrassen!

Foodtruck Lunch By Sheila – 4 juli
De lekkerste Surinaamse broodjes, heerlijke pasteitjes en rijstgerechten met liefde voor ons gemaakt door Sheila.

Hollandse Nieuwe with a view – 1 & 4 juli
We kunnen niet op het terras zitten tijdens de verbouwing…of toch? Toch wel! Op de 28ste etage hebben we voor deze gelegenheid het terras opgezet. Dus neem je lunch mee naar boven en geniet van het uitzicht, en een lekker harinkje.

Tot snel in het nieuwe restaurant Nova Mondo!

*Let op: dinsdag 5 juli is de WTC Deli in Nova Mondo pas vanaf 11:00u geopend i.v.m. de laatste schoonmaakwerkzaamheden na de verbouwing.