WTC Almere Business Club

Het WTC streeft ernaar om samen met u ondernemend Almere op de kaart te zetten, niet alleen voor internationaal zakendoen maar juist ook voor nationaal en lokaal ondernemen. WTC Almere is dé netwerkhub van de metropoolregio Amsterdam.

Voor kennis maken, delen en halen kunt u terecht bij de WTC Almere Business Club. Met een lidmaatschap van de Business Club wordt u op regelmatige basis uitgenodigd om samen met uw ondernemende collega’s van gedachten te wisselen of om nieuwe inspiratie op te doen. We organiseren ondernemersontbijten, Monday Morning Breakfast, netwerkborrels, ontmoetingen met andere WTC Business Clubs en kennissessies van een ervaringsdeskundigen, u bent bij ons van harte welkom.

WTC Almere is de enige netwerkclub in de regio die (internationaal) zakendoen verbindt aan een eigen (kantoor)locatie. U kunt bij ons 2x per maand terecht voor een netwerkborrel. Iedere tweede dinsdag van de maand bij de Zeepkistborrel en iedere laatste vrijdag van de maand, de VRIJMIBO. Tevens bezoeken we iedere maand een ander WTC Business Club en wordt u geïntroduceerd in het uitgebreide netwerk van WTCs.

Een jaarlidmaatschap kost u slechts € 89,00 en daarmee bent u aangesloten bij het netwerk van WTC Almere én kunt u zich aanmelden voor alle business club evenementen van WTC’s in Nederland. Per evenement betaalt u dan een club-bijdrage die altijd lager ligt dan de bijdrage van niet-leden.

vrijmibo_eventheaderLandelijk platform

Samen met de overige WTCs in Nederland is er een gemeenschappelijk beleid m.b.t. de WTC Business Clubs. Wanneer u lid bent bij één van de Business Clubs van de WTCs in Nederland, kunt u zich bij alle evenementen die landelijk georganiseerd worden aansluiten.  Bent u geïnteresseerd in een landelijk platform om uw relatienetwerk te vergroten, dan is de Business Club van WTC Almere een prima startpunt.

Als samenwerkende WTCs in Nederland geven wij 2x per jaar een magazine uit over (inter)nationaal zakendoen. Als WTC Business Club lid ontvangt u dit blad automatisch. Wilt u ook op onze verzendlijst staan, stuur dan een bericht naar welcome@wtcalmere.nl.

 

Wereldwijd platform

Connect Globally, Prosper Locally

Eén keer per jaar komen de WTC’s wereldwijd bij elkaar en leren we van elkaars business cases. Tijdens deze ontmoetingen is er altijd een speciaal programma voor onze Business Club leden. Onze leden zijn van harte welkom om kennis te komen maken met het wereldwijde platform en de ontvangende WTC is altijd bereid om match making afspraken voor u te regelen indien gewenst. Matchmaking met WTC’s of met organisaties en bedrijven in een speciale branche of sector in ons gastland via een betrouwbaar netwerk, dat is één van de voordelen van het lidmaatschap van WTC Almere.

2017: Las Vegas – USA
2018: Leeuwarden – The Netherlands

 

 

 

Informatie aanvragen Download brochure
Patricia

Vragen?

Wil jij meer weten over de services die WTC Almere jou als huurder, flexwerker of gebruiker kan bieden. Of wil je worden opgenomen in de WTC community en delen in de energie en de kennis die er is van (internationaal) zakendoen? Neem gerust contact op en we drinken samen een kop koffie om jouw wensen te bespreken.