Achter de schermen bij
de WTC Trappenloop

WTC Trappenloop in Almere Lifestyle

Aankomende vrijdag – 1 april maar geen grap – is de WTC Almere Trappenloop. De vijfde editie alweer! Magazine Almere Lifestyle schreef er een leuk stuk over: achter de schermen bij de WTC Trappenloop. “Sport creëert naast een fit lichaam, een gezonde geest, sociale contacten zelfs… tot 10% bewezen meer salaris. Dat heeft het WTC goed begrepen. Ieder jaar zet zij haar gebouw in voor de WTC Trappenloop. Ruim 400 deelnemers trotseren 600 treden naar de hoogste verdieping. Boven blijkt zowel de klim als het uitzicht adembenemend.”

Wat begon als een bedrijfsloop voor teams is uitgegroeid tot een professioneel georganiseerde wereldwijde competitie. WTC Almere dankt dit mooie event aan de organisatie van zijn huurder Challenge Almere en Start2Finish, en diens frontman Jort Vlam: “Het was een bedrijfsloop voor de snelste teams. De individuele tijden telden we bij elkaar op om de teamtijd te vormen. Het team met de snelste tijd won. Daarna werd er gezellig geborreld. Een leuk bedrijfsevenement! Inmiddels zijn we aangesloten bij World Towerrunning Association. Daarbij staan we in het rijtje van markante gebouwen als de Empire State Building in New York en Buoart Al Khalifa in Dubai. En zo stoer: het WTC Almere is een premium trappenloopgebouw geworden. Hierdoor verschijnen internationale toppers bij ons aan de start.” Lees het gehele stuk in de nieuwe lente-editie van het magazine (pag. 44+45), deze vind je op tafel in de Lounge op de begane grond van het WTC.

Almere magazine_lente-editieOm niks te missen over nieuwe uitgaves van het magazine, houd je de Facebook pagina van Almere Lifestyle in de gaten. Om niks te missen van de Trappenloop, like je hun Facebook pagina of schrijf je je in voor deelname aan de loop (inschrijven kan nog tot donderdagavond 31 maart!).

We zien je in ieder geval graag vrijdag 1 april, voor een live kijkje achter de schermen; het programma van de dag vind je hier. Laten we samen alle dappere lopers aanmoedigen!