Office baked

WTC bakt!

Twee weken terug schreven we nog een artikel over health en wellness in het WTC, maar als zoetekauw kom je in het gebouw ook goed aan je trekken: muffins, brownies, citroencake, carrotcake en allerhande zoet snaaisel is verkrijgbaar in de Espressobar.

IMG_2247

Office baked
Zoetigheden in overvloed maar niks zo lekker als thuisgemaakte baksels toch? Home baked smaakt altijd lekkerder. Alles is super vers en je weet precies wat erin is gegaan. Dus why not office baked dachten Wichesta en Kathy van de WTC Espressobar. 

IMG_2250

De dames gaan daarom de komende periode experimenteren met hun eigen baksels. Je kunt deze net als de andere zoetigheden krijgen in de Espressobar. Ga je een koffietje halen? Vraag dan naar de baksels van de week!

Het eerste experiment is bananenbrood, en hij is heerlijk! Heb jij al geproefd? Alleen maar natuurlijke producten en er komt geen toegevoegde suiker aan te pas. Best een verantwoord tussendoortje dus.

IMG_2249

Nog meer verantwoord snacken?
De dames van de Espressobar bakken niet alleen maar draaien ook heerlijke smoothies voor je in elkaar. Een aanrader! Ook in de WTC Deli (in het restaurant) kun je de hele dag (09:00 -17:00u) terecht voor gezonde snacks zoals nootjes, gezonde repen, fruit en yoghurt.

Happy snacking!

Ps. Als jullie nog special requests hebben voor Kathy en Wichesta, laat het dan weten onderaan dit artikel of natuurlijk bij de dames zelf.