WTC Connection

Met WTC Connection bent u het hele jaar welkom bij een ander WTC in Nederland.

Ieder WTC in Nederland organiseert bijeenkomsten en netwerkactiviteiten voor Business Club leden. Wanneer u een VIP kaart (ledenpas) hebt van WTC Almere kunt u gebruikmaken van dit netwerk. Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden. Regelmatig brengen we een WTC netwerk evenement onder de aandacht in onze eventkalender. Wilt u liever actief op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Aanmelden voor een event doet u bij de organiserende WTC van het evenement. Hier kunt u melding maken dat u lid bent van WTC Almere. Vaak zit er ook een korting op de evenementbijdrage die relaties betalen voor een bijeenkomst. Vergeet u dan niet uw VIP card mee te nemen naar het event om u te kunnen identificeren als lid van WTC Almere.

AZaken-Live-Fotograaf-Almere-ShannaHillebrand-SHP_5844

 

 

Vragen?

Wil jij meer weten over de services die WTC Almere jou als huurder, flexwerker of gebruiker kan bieden. Of wil je worden opgenomen in de WTC community en delen in de energie en de kennis die er is van (internationaal) zakendoen? Neem gerust contact op en we drinken samen een kop koffie om jouw wensen te bespreken.