WTC werkt voor ZZP

ZZP_dagpas_groot_crop

WTC werkt voor zzp.

Een gratis dagpas biedt een mooie kans om kennis te maken met de faciliteiten en het netwerk van het WTC Almere. Mogen we je binnenkort begroeten?

 

Kennismaking | WTC voor zzp

In het WTC vind je verschillende soorten werkplekken voor de verschillende soorten behoeften die je hebt op een werkdag. Een plek om stil te werken, vergaderruimtes, een koffiebar om even te ontspannen en om zakelijk af te spreken of een plek in de energie van andere ondernemers. Wil je het een dag uitproberen? We zijn heel benieuwd wat je vindt van onze flexplekken! Want in plaats van alleen te bedenken wat voor de zzp’er werkt, horen we dat liever van jou. Wat heeft de werkende kracht van Almere nodig om de stad zakelijk te laten floreren? Daarover wisselen we graag van gedachten.

Dus ben jij een zzp’er, zelfstandige professional, freelancer of ondernemer, en heb je af en toe een werkplek nodig buitenshuis of een plek om zakelijk af te spreken? We maken graag kennis met je!

Aanmelden

ZZP_dagpas_klein_cropLaat Patricia van Drongelen weten dat je graag een dagpas wilt ontvangen. En deel dus ook graag je ervaring met ons; face to face, via social media door gebruik van #WTCAlmere of in een berichtje naar Patricia. We horen graag hoe je de toekomst ziet en hoe we deze samen het beste tegemoet kunnen treden.