Restaurant & Lounge

Restaurant & Lounge

Welkom bij Fetch Food

Trek in een snelle, maar gezonde lunch? We verwelkomen je graag bij Fetch Almere. Gevarieerd, vers en lekker eten in een prachtige grandcafé in hartje centrum. Fetch heeft het allemaal!

Fetch gelooft in goed eten, juíst onder werktijd. Snelle maaltijden hoeven niet van mindere kwaliteit te zijn, integendeel zelfs! Wij bieden puur ambachtelijk en gezond eten, geserveerd in een luxe buffet of direct bereid in ons live cooking gedeelte. En dat alles in een prachtig ingericht grand café, waar je in huiskamerstijl even kan ontspannen tijdens je ontbijt, brunch of lunch.

Bij Fetch kun je zorgeloos genieten van een goede maaltijd tijdens de pauze, en toch de mogelijkheid hebben om binnen een halfuur terug op kantoor te zijn. Vergadering tijdens lunchtijd? Geen probleem: je kunt bij Fetch gemakkelijk een heerlijke lunchbox bestellen

Espresso bar :

Bij de Espressobar kun je terecht voor van allerlei lekkers. Verse jus , de lekkerste barista koffies en van alles aan fris. Ook kun je hier wat te eten krijgen. ’s Ochtends worden de croissantjes vers afgebakken, met de lunch worden luxe broodjes bereid en de hele dag kun je muffins en zoetigheid krijgen. De Barista’s van de Espressobar bakken ook regelmatig zelf lekkere dingen. Zakelijke afspraak of wat te vieren? We trekken met alle plezier een wijntje of een biertje voor je open.

In de WTC Lounge komt het hele gebouw samen om even op te laden en een praatje te maken met de barista’s. Bijtanken met echt lekkere

Cappuccino, een krantje te lezen of kort afspreken met een klant : op de begane grond van

 het WTC deel je in de energie van iedereen die werkt in het gebouw.

Openingstijden

De WTC Receptie & Lounge  is geopend van 08:00u – 17:30u. De Espressobar in de lounge is geopend van 08:00u – 14:00u.  Bij Mooi weer is ook ons terras geopend !!

ttps://www.fetchfood.nl

Vragen?

Het receptie team WTC Almere staat altijd voor u klaar met onze high end service. Onze collega’s weten op (bijna) alle vragen het antwoord. Heb je een vraag over parkeren, leveranciers, onderhoud, post of ben je naar iemand op zoek binnen het WTC, vraag het ons.