Gastvrijheid in het WTC

Eten & Drinken

Verschillende faciliteiten van het WTC Almere zijn open voor iedereen in Almere. Het WTC is een zakelijke omgeving maar voor een coffee to go of een broodje is iedereen welkom. En voor een zakelijke ontmoeting kan iedere ondernemer terecht in de publieke ruimtes van het WTC op de begane grond van het gebouw. Overal is wifi en we serveren de lekkerste koffie en lunch!

WTC Lounge

Open 08:00 – 18:00

De WTC Lounge is op werkdagen open voor zakelijk Almere en omgeving om een paar uurtjes te komen werken, voor korte meetings in een informele sfeer of om gewoon even een krantje te lezen met een cappuccino en croissantje erbij. Omdat het WTC bovenop het Centraal Station van Almere ligt, spreek je gemakkelijk af op de begane grond van dit gebouw en is het een centrale plek om te ontmoeten in Almere.

crop_WTClounge

Espressobar

Open 08:00 – 18:00

De Espressobar zit in de WTC Lounge. Hier loop je makkelijk even langs voor een coffee to go op weg naar je kantoor, het station of Almere centrum. Of blijf hangen voor een break en drink de lekkerste koffie’s, verse jus d’orange en smoothies. Ook voor een croissantje, iets zoets of een smakelijke panini kun je hier terecht. Wifi en gezelschap van de leukste barista’s van Almere zijn inbegrepen!

crop_novamondo

Restaurant Nova Mondo

Open 11:00 – 14:00

In het restaurant, op de begane grond, is iedere dag een ruime sortering aan gerechten te krijgen. Vanaf 11.00 uur kun je hier terecht voor een eenvoudige lunch maar ook luxe broodjes, salades, soepen en warme snacks. Het restaurant wisselt dagelijks van assortiment en er is keuze uit diverse biologische producten en gerechten.

crop_terras

WTC Deli & terras

Open 09:00 – 17:00

In restaurant Nova Mondo is de hele dag de Deli geopend voor een ontbijtje, kop koffie en snacks buiten de lunchuren van het restaurant om. Het terras is bij mooi weer ook de hele dag open en zeer geschikt om zakelijk af te spreken. Achterin het restaurant is ook een mooie werkplek ingericht om een paar uurtjes te werken of om te vergaderen.

crop2_novamondo

Wil je een van onze ruimtes gebruiken voor een evenement, borrel of bijeenkomst? Stuur dan een mail naar meetings@theofficeoperators.nl
Werk je in een nabijgelegen kantoorgebouw? Schuif eens aan voor de lunch of kom langs bij onze Espressobar voor een coffee to go!

Graag tot ziens in het WTC!