Azaken Live

  • Datum: Vrijdag 24 juni 2016, 15:00 uur tot 16:00 uur
  • Locatie: WTC Almere, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: Gratis

Azaken Live wordt iedere maand live opgenomen en uitgezonden vanuit het WTC in Almere. Je kunt aanschuiven vanaf 15:00u; de uitzending is van 15:30u tot 16:00u. Na afloop luiden we het weekend in met een borrel en is er gelegenheid om te netwerken en om de nieuwste editie van het Almere Zaken Magazine te bekijken.

Thema
Deze maand praten we over Vrouw en haar carrière. Aanwezig zijn de winnaressen van de Flevolandse Zakenvrouw verkiezingen. Internationaliseren, handelsmissies, vrouwelijk ondernemen. Vrouwennetwerken vs Mannen. Het glazen plafond. Work Life Balance: genoeg om het met elkaar te hebben over de verschillen tussen ondernemen als vrouw of als man. Of is er geen verschil?

WTC Terras + BBQ
Als de weergoden het toelaten, dan is deze laatste uitzending voor de zomer vanaf het nieuwe terras van WTC Almere. Met een BBQ! Meld je aan voor het bijwonen van de uitzending en je ontvangt vanzelf meer informatie.

Aanmelden
Een ondernemersprogramma zonder ondernemers is natuurlijk niets. Kom dus graag de uitzending bijwonen! Het is dan handig om je van te voren even aan te melden.

Twitter
U kunt voorafgaand aan het programma al vragen stellen welke dan in de uitzending behandeld worden. Gebruik hiervoor #azakenlive.
Het WTC Almere gebruikt #WTCAlmere.

Parkeren
Let op: gasten die zich aanmelden kunnen tegen een gereduceerd tarief van 1 euro parkeren.
Deze uitrijkaart kunt bij de bar in de lounge van het WTC afrekenen en afhalen.