Azaken Live

  • Datum: Vrijdag 30 september 2016, 15:00 uur tot 17:00 uur
  • Locatie: WTC Almere, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: Gratis

Azaken Live wordt iedere maand live opgenomen en uitgezonden vanuit het WTC in Almere. Je kunt aanschuiven vanaf 15:00u; de uitzending is van 15:30u tot 16:00u. Na afloop luiden we het weekend in met een borrel en is er gelegenheid om te netwerken en om de nieuwste editie van het Almere Zaken Magazine te bekijken.

Thema van uitzending 30 september
Circulaire economie en natuurlijk de miljoenennota. Wat betekent circulaire economie voor jou als ondernemer? En wat ga jij als ondernemer merken van de plannen van ons kabinet.

Praat met ons mee via de AZaken Live app of live in de studio.

Aanmelden
Een ondernemersprogramma zonder ondernemers is natuurlijk niets. Kom dus graag de uitzending bijwonen! Het is dan handig om je van te voren even aan te melden.

Twitter
Je kunt voorafgaand aan het programma al vragen stellen welke dan in de uitzending behandeld worden. Gebruik hiervoor #azakenlive.
Het WTC Almere gebruikt #WTCAlmere.

Netwerkborrel

Na afloop van de uitzending hebben we altijd een netwerkborrel om nog even met elkaar na te praten over de onderwerpen die zijn besproken. Onder het genot van een drankje en een heerlijk hapje van SB Catering bent u van harte welkom.

Parkeren
Let op: gasten die zich aanmelden kunnen tegen een gereduceerd tarief van 1 euro parkeren.
Deze uitrijkaart kunt bij de bar in de lounge van het WTC afrekenen en afhalen.