Zeepkistborrel

  • Datum: Dinsdag 8 maart 2016, 16:00 uur tot 18:30 uur
  • Locatie: WTC Almere, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: Gratis
Iedere tweede dinsdag van de maand organiseert Business First een Zeepkistborrel in WTC Almere. Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom in de Lounge van WTC Almere.

business first
Wie is Business First?

Business First is een commerciële businessclub die wekelijkse ontbijtbijeenkomsten organiseert. Op een informele manier ontmoet je andere ondernemers uit je regio die je netwerk vergroten en waarmee je o.a. aanbevelingen uitwisselt.

Tijdens een ontbijtbijeenkomst hou je een elevatorpitch voor je teamgenoten en bezoekers. Je vertelt waar je bedrijf voor staat en naar wat voor klanten en opdrachten je op zoek bent. Jouw bedrijf is uiteraard exclusief binnen het team.

Je maakt op een gezellige manier kennis met de andere leden aan de ontbijttafel en bouwt sterke persoonlijke relaties op. Zij helpen jou aan potentiële klanten en jij helpt hun. Je business groeit door de mond-tot-mond reclame, die weer leidt tot aanbevelingen van je teamgenoten. Daardoor breidt je commerciële netwerk zich uit, versterkt de marktpositie van je bedrijf en vergroot je omzet.

Waarom een borrel in WTC Almere?

Onze leden maken net als bij een zeepkistenrace gebruik van een helling om snelheid te krijgen. Ten tweede hebben we een sympathieke ‘aandrijving’ en als laatste kan die zeepkist dienen als podium voor je bedrijf.

Je krijgt niet alleen de kans om je netwerk uit te breiden, maar sommige krijgen ook de gelegenheid om hun bedrijf in één minuut te presenteren. Vanaf die ouderwetsche zeepkist! Want iedereen heeft wel eens zo’n moment dat je denkt:‘ Geef mij een zeepkist en ik doe m’n verhaal’. Nú kan en mag het!

Kom daarom eens naar één van onze zeepkistborrels, Er is dan voldoende gelegenheid om kennis te maken met onze commerciële business club ‘Business First’ en om mede-ondernemers te ontmoeten. De nadruk ligt op ongedwongen netwerken en contacten leggen.

zeepkistWTC Almere is een logische locatie voor de Zeepkistborrel want dé netwerkhub binnen de regio en faciliteert (internationaal) zakendoen in een dynamisch gebouw.

Ik ga naar de zeepkistborrel in WTC Almere: