Challenge Almere-Amsterdam

  • Datum: Zaterdag 9 september 2017, 06:30 uur tot 18:00 uur
  • Locatie: Weerwater, Almere
  • Kosten: Gratis

Waar ben jij tijdens de Challenge Almere?

Op 9 september 2017 vindt het Europees Kampioenschap Triathlon plaats. WTC Almere is trotse sponsorpartner van dit prachtige sportieve evenement. En we zijn er natuurlijk ook bij!

Omdat we willen delen in het plezier van deze dag, geven we 4 (2×2) kaarten weg voor het VIP-programma!

VIP-programma
Vanaf de spectaculaire start in het Weerwater tot de binnenkomst van de laatste deelnemer in het stadion ben je van harte welkom in de speciale hospitality lounge waar je gedurende de dag de wedstrijd kunt volgen, gebruik kunt maken van de bar, diverse presentaties kunt bijwonen en een uitstekend zicht hebt op de finishlijn en het podium met artiesten & stadionspeakers. Tijdens het officiële gedeelte vanaf 13.00 uur zijn verschillende experts uit de triathlon- en sportwereld aan het woord en heb je de gelegenheid om mee te doen met ‘een rondje achter de schermen’.

Winnen
Wil jij kans maken op twee kaarten? Reageer dan onder de post op Facebook met waarom het jou leuk lijkt het VIP-programma bij te wonen. Hoeft geen ingewikkeld verhaal te zijn 😉 We verloten de kaarten dinsdagavond 5 september onder de enthousiaste reacties; je ontvangt een pm als je gewonnen hebt.

Niet gewonnen?
Dan is het alsnog heel leuk om te komen supporten! We zien je hoe dan ook graag daar!