Comedy Show
Greg Shapiro

  • Datum: Vrijdag 28 oktober 2016, 16:30 uur tot 17:00 uur
  • Locatie: WTC Almere, P.J. Oudweg 3, 1314 CH Almere
  • Kosten: Gratis

Stand-up comedian Greg Shapiro laat op 28 oktober in de WTC Lounge een deel van zijn nieuwe show zien. Een hilarische kijk op de komende verkiezingen in de VS, de Brexit en onze eigen tweede kamerverkiezingen in 2017.

Over Greg Shapiro
Sinds 1994 comedian bij de groep Boom Chicago en vooral bekend van zijn rol als nieuwslezer in Comedy Central News, een satirisch nieuwsprogramma. Verder speelde hij in diverse commercials en films zoals Phileine zegt sorry, Down en GTST. Hij had zelfs een rolletje in het NOS Journaal en Shapiro was columnist bij BNR Nieuwsradio.

Leuk voor iedereen die in WTC werkt
WTC organiseert regelmatig zakelijke events – logisch – maar wil graag dat iedereen kan deelnemen aan de activiteiten die in het gebouw georganiseerd worden. Deze comedy show is écht voor iedereen die in het WTC werkt leuk! Dus trommel al je collega’s op en kom gezellig een drankje doen. Om 16:30 begint de show en vanaf 16:00u kun je al iets te drinken halen aan de bar in de Lounge. Om 17:00u, na de show, start de vrijdagmiddagborrel.

Vrijmibo
Heel leuk als je met je collega’s blijft plakken na de show en samen het weekend inluidt bij de bar. Een mooie gewoonte om eens per maand even samen stoom af te blazen toch? Dus blok alvast in je agenda: iedere laatste vrijdag van de maand Vrijmibo. Dan blijven wij ons best doen om leuke dingen te organiseren.

** AANMELDEN NIET NODIG **