WTC Business Academy
Cuba: Een uitdagende nieuwe markt

  • Datum: Vrijdag 25 november 2016, 09:00 uur tot 17:00 uur
  • Locatie: Almere, P.J Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: € 395,-

De Cubaanse markt biedt veel mogelijkheden voor groei, expansie en productontwikkeling. Vooral de agrarische sector, suikerindustrie, energie, transport, bouw- en gezondheidssector zijn hierbij de uitblinkers. Dit zijn dan ook de sectoren waar voor internationale ondernemers veel kansen en mogelijkheden liggen.

Cuba bevordert buitenlandse investeringen op basis van een breed en divers portfolio van projecten. Een aantal van deze projecten presenteren we u in deze cursus.

Sinds 17 december 2014 heeft president Obama aangegeven het handelsembargo dat sinds 1961 op Cuba door Amerika is gelegd te willen versoepelen. Sindsdien is de Cubaanse markt geopend voor de handel. Met zijn gunstige ligging en klimaat, vruchtbare grond en een hoog opgeleide bevolking, zijn er in diverse sectoren in Cuba volop kansen voor ontwikkeling, zowel voor de interne markt als voor export.

Dit programma wordt inhoudelijk door experts van Ancla Cuba Consult neergezet.

Zie voor het programma, aanmelden en achtergrond informatie: http://www.wtcbusinessacademy.com/cuba-een-uitdagende-nieuwe-markt