Handelsmissie Iran

  • Datum: Donderdag 3 maart 2016, 00:00 uur tot donderdag 10 maart 2016, 00:00 uur
  • Kosten: Gratis

DITC, een toonaangevend bedrijf op het gebied van handel tussen Nederland en Iran, bedrijven en ondernemers biedt de mogelijkheid tot deelname aan de handelsmissie naar Iran van 3 tot 10 maart 2016. In deze missie werkt DITC samen met kennisinstelling Windesheim.

Verken uw kansen op de markt van Iran, door deel te nemen aan de handelsmissie met een individueel b2b matchmaking- en begeleidingsprogramma.

Met 80 miljoen inwoners, een vergevorderde industrie en een begerige markt is Iran nu één van de belangrijkste markten om op in te spelen. De kansen en mogelijkheden van Iran treden gezien de recente ontwikkelingen opnieuw op de voorgrond, maar hoe goed kennen we de Iraanse markt eigenlijk?
Voorafgaand aan de missie zal er een kwalitatief hoogwaardige kennis- en informatieoverdracht over verschillende sectoren in Iran plaatsvinden, gevolgd door een innovatief begeleidingsproject en follow-up. De handelsmissie zal tevens uitgebreid aandacht besteden aan kennismaking en individuele matchmaking met concrete potentiële zaken- en handelspartners.
Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over de mogelijkheden in Iran, stuur dan een e-mail naar ditc@di-tc.com.