High Tea @WTC

  • Datum: Woensdag 20 april 2016, 12:00 uur tot vrijdag 22 april 2016, 13:30 uur
  • Locatie: WTC Almere, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: Gratis

Tijd om te ontspannen!

Ben jij ook zo’n secretaresse die helemaal voor de job gaat en zichzelf te vaak vergeet? Dan wordt het nu tijd dat je jezelf iets gunt! Daarom nodigen wij je van harte uit voor een High Tea in ons WTC in Almere. En natuurlijk trakteren wij!

Nationale Secretaressedag

Speciaal voor de nationale secretaressedag haalt Tante Tee alles uit de kast om al die gedreven secretaresses eens goed in de watten te leggen. Jij kunt dus even lekker helemaal relaxen!

Kom je langs?
Misschien boek je heel vaak voor jouw manager een vergaderruimte maar ben je zelf nog nooit geweest. We vinden het leuk als jij wilt kennismaken met ons gebouw, WTC heeft zakelijk zoveel te bieden! En natuurlijk hopen we dat je je thuisvoelt en nog vaker terugkomt; om te vergaderen, te presenteren, te vieren, te lunchen, te dineren…maar ook gewoon voor een informele bespreking of cappuccino met een krantje in onze Espressobar. Je bent bij ons altijd welkom.
Ben je al vaste klant bij ons, dan verdien je het om in het zonnetje te worden gezet. Kom maar fijn even genieten maar jouw collega’s van de High Tea.

Aanmelden
Wil jij bij ons komen genieten van een High Tea? Meld je dan aan en geef bij de opmerkingen aan op welke datum (20,21 of 22 april) jij zou kunnen. We hopen je snel te mogen begroeten!