Hotspotborrel

  • Datum: Vrijdag 25 september 2015, 17:00 uur tot 19:00 uur
  • Locatie: WTC Almere, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: Gratis

Namens de organisatie, bent u van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de Hotspotborrel van Cultuur als Motor van de Economie. Op vrijdag 25 september zijn zij vanaf 17.00 uur te gast bij WTC Almere.

Het WTC Almere is mede bekend als markant hoog gebouw in het centrum van Almere, het hoogste WTC in de Benelux en biedt ruimte aan alle ondernemers in Almere en de regio.

Zakelijk Almere krijgt bij WTC Almere de ruimte om te ondernemen, ontmoeten, netwerken en te pionieren. Het gebouw is een thuis voor alle eigentijdse werkers van Almere en omgeving. Hiermee stimuleert het WTC Almere bedrijvigheid en faciliteert een professionele werkomgeving, zodat ondernemers kunnen ondernemen en huurders van alle gemakken zijn voorzien.

Binnen WTC Almere krijgen cultuur, kunst, onderwijs en bedrijven de gelegenheid elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en verbindingen te leggen. Juist al deze aspecten samen, maken WTC Almere een unieke netwerk-hub in de stad.

Hotspotborrel
Het doel van de Hotspotborrel van Cultuur als Motor van de Economie, is om elkaar op een informele manier te leren kennen. Mensen uit kunst en cultuur, bedrijfsleven, onderwijs, zorg, woningbouw en politiek ontmoeten elkaar tijdens deze bijeenkomsten. Aanmelden voor de borrel kan hier.

Graag tot ziens op 25 september!

Openbaar vervoer: halte Almere Centrum, het WTC ligt direct naast het busplein onder station Almere Centrum.
Parkeren: U kunt parkeren in de garage onder het WTC. Een uitrijkaart (€ 1,00) is verkrijgbaar bij de bar in de Lounge.

www.wtcalmere.nl
www.cultuuralsmotorvandeeconomie.nl