Kerstbrood, Kerstlunch, Zeepkistborrel en meer…..

  • Datum: Dinsdag 12 december 2017, 11:00 uur tot 18:00 uur
  • Locatie: WTC Almere, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: € 17,50

Op dinsdag 12 december is er een gezellige drukte in WTC Almere.

Voor alle onze werknemers in het gebouw bieden we vanaf 12.00 uur een lekker plakje kerstbrood en een warme choco. Ook staan de foto’s van de kinderen van de Bring Your Kid to Work Day in de Lounge en kun je je bestellingen doen.

Kom jij ook langs? Neem gezellig jouw collega’s mee en doe meteen mee aan onze actie WTC Almere geeft om een ander. Breng jouw cadeau mee voor Voedselloket Almere en geniet van de kerstsfeer in WTC Almere.

Om 12.00 uur hebben we, exclusief, voor onze Business Club leden een kerstlunch in ons restaurant. Volgend jaar gaan we verder als Friends & Co, dus ook in die zin is de kerstlunch een waardige afsluiting van een heel bijzonder tijdperk. In een ontspannen eindejaarsfeer is het goed netwerken. Aanmelden kan via de website.

Aansluitend aan de kerstmarkt volgt de Zeepkistborrel, deze begint om 16.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Wil je hier ook bij aanwezig zijn, meld je even aan bij de organisatie, dan kunnen ze op je rekenen.

Wil jij deze evenementen niet missen, kom dan gewoon flexwerken in WTC Almere. Deze dag helemaal gratis wanneer je je registreert bij de balie van WTC Services.

Tot 12 december!