Massage Thursdays – on demand!

  • Datum: Donderdag 24 augustus 2017, 09:00 uur tot 17:00 uur
  • Locatie: WTC Almere, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: € 25,-

Massage Thursdays!

meettheteam_websitebanners_moreno

Massages on demand op de donderdag

sticker-stoelmassage

Een pittige week voor de boeg? Boek alvast een stoelmassage bij Moreno van Kigelia. Hij komt iedere donderdag masseren in WTC, on demand!

Na twintig minuten massage sta je weer helemaal ontspannen buiten en je hoeft je niet om te kleden; een stoelmassage gaat gewoon met je kleren aan en zonder oliën.

Masseren kan bij jou op kantoor (er is een ruimte van 3 bij 3 meter nodig) maar ook afgeschermd ergens anders in het gebouw: geef je voorkeur alvast aan in het veld ‘notes’ als je online je afspraak boekt via de speciale WTC link.

Waar is het goed voor?
Wat dacht je van ontspanning door een afname van spierspanning en stress! Daarnaast help je klachten als RSI voorkomen. En in meer holistische zin: het is  goed voor de bloedsomloop en het herstellen van balans en het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Stoelmassage bij jou op kantoor
Wil je met je hele team een relaxte dag inbouwen? Moreno komt met zijn massagestoel graag bij je op kantoor. Het handigste is om dan direct met Moreno af te spreken, je vindt zijn gegevens onderaan deze pagina. Bekijk ook de speciale werkkostenregeling voor werkgevers.

Werk je niet in WTC?
Dan ben je evengoed van harte welkom om een massage te boeken; geef bij je reservering even aan dat je niet in het gebouw werkt zodat Moreno een afgeschermde ruimte kan verzorgen.

Hoe betalen?
Je krijgt achteraf een factuur en kunt het bedrag gewoon overmaken via internetbankieren.

Afspraak boeken?
Dat kan via deze speciale boekingspagina voor WTC maar natuurlijk ook direct bij Moreno. Als je op de donderdag zelf ineens nog een gaatje in je agenda blijkt te hebben bijvoorbeeld, is het gemakkelijker even te bellen: 06 – 22 77 53 53. Heb je een vraag die je liever per mail stelt, dan kun je Moreno ook bereiken via mail: info@kigelia.nl