Massage Thursdays

  • Datum: Donderdag 29 juni 2017, 09:00 uur tot 17:00 uur
  • Locatie: WTC Almere, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: € 25,-

Massage Thursdays!

meettheteam_websitebanners_moreno

Iedere donderdag is masseur Moreno in WTC Almere

sticker-stoelmassage

Hard aan het werk en even bijkomen met een stoelmassage? Gun jezelf die break! Na twintig minuten massage sta je weer helemaal ontspannen buiten en je hoeft je niet om te kleden; een stoelmassage gaat gewoon met je kleren aan en zonder oliën.

Waar is het goed voor?
Wat dacht je van ontspanning door een afname van spierspanning en stress! Daarnaast help je klachten als RSI voorkomen. En in meer holistische zin: het is  goed voor de bloedsomloop en het herstellen van balans en het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Stoelmassage bij jou op kantoor
Wil je met je hele team een relaxte dag inbouwen? Moreno komt met zijn massagestoel graag bij je op kantoor. Er is voor werkgevers zelfs een speciale werkkostenregeling.

Werk je niet in WTC?
Dan ben je evengoed van harte welkom om een massage te boeken. Dat kan bij de receptie of door direct met Moreno te bellen voor een afspraak.

Hier vind je de massagepraktijk in het WTC
Op donderdag vind je de praktijk van Moreno op de eerste etage. Vanaf de receptie neem je de trap naar het Conference Center en bovenaan de trap ga je links; het is de eerste ruimte aan je linkerhand (zaal 1).

Afspraak maken?
Dat kan de hele week via de receptie of direct bij Moreno. Een afspraak maken kan ook op de donderdag zelf nog, als je ineens een gaatje in je agenda blijkt te hebben bijvoorbeeld. Moreno is op donderdagen van 09:00 – 17:00 uur in WTC.  Tel: 06 – 22 77 53 53 | Mail: info@kigelia.nl

Hoe betalen?
Je krijgt achteraf een factuur en kunt het bedrag gewoon overmaken.