WTC meetup: Topsport & Ondernemen | Robert van der Horst

  • Datum: Donderdag 6 juli 2017, 17:00 uur tot 20:30 uur
  • Locatie: Clubhuis Oranje-Rood , Charles Roelslaan 7A , Eindhoven
  • Kosten: € 35,-
Een overwinning. Een titel. Een medaille. Robert van der Horst, Internationale Tophockeyspeler & ondernemer is dagelijks bezig met leiderschap, communicatie, samenwerking & motivatie. Hij neemt je mee in zijn absolute wil om te winnen met een team!
Beste hockeyspeler van de wereld in 2016
Eindhovenaar Robert van der Horst speelt al jaren hockey op het hoogste niveau in Nederland. Inmiddels betekent dit dat hij 277 officiële interlands voor de Nederlandse Hockeyploeg heeft gespeeld, inclusief de Olympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016. Vervolgens is hij verkozen tot ‘Best Player of the World’. Sinds het seizoen 2016-2017 is Robert de aanvoerder van Oranje-Rood.
Het gaafste clubhuis van Nederland
Hockey Club Oranje-Rood is niet de grootste club van het land, maar behoort met 2500 leden wel tot de top drie. Sinds september 2016 heeft Oranje-Rood een nieuw clubhuis, voorzien van diverse moderne faciliteiten, in gebruik genomen. Kom genieten van een gezellig samenzijn met WTC•E Zakensociëteit, Young Professionals en Familiebedrijven in ‘het schip’ van Oranje-Rood.
Programma 6 juli 2017
17.00 uur Zomerse ontvangst
17.45 uur Welkomstwoord door Bestuur WTC•E
18.00 uur Topsport & Ondernemen door Robert van der Horst, Internationale Tophockeyspeler
18.45 uur Enjoy the Barbecue!
20.30 uur Finish
Locatie
Clubhuis Oranje-Rood, Charles Roelslaan 7A in Eindhoven
Aanmelden
De bijeenkomst wordt aangeboden aan de leden van WTC•E Zakensociëteit, Young Professionals en Familiebedrijven. Je kunt je aanmelden via www.wtce.nl.
Jouw partner of zakenrelatie is van harte welkom om deze netwerk barbecue bij te wonen. De deelnamekosten voor introducés bedragen € 35,- excl. BTW. Zodra jouw introducé besluit om lid te worden, zullen de kosten van de Barbecue in mindering worden gebracht