Meet & Greet Marco Kroon

  • Datum: Maandag 16 november 2015, 18:00 uur tot 20:30 uur
  • Locatie: WTC Almere, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: € 20,-

Op 16 november is er een bijzondere gast in Almere. Majoor Marco Kroon zal in het WTC een lezing houden over leiderschap, teamwork, communicatie, loyaliteit en opereren onder extreme omstandigheden. Bij dit event wil het WTC graag zoveel mogelijk ondernemers de kans geven om deel te nemen.

Extreme omstandigheden zijn niet voorbehouden aan onze krijgsmacht. Ook leiders in het bedrijfsleven kregen tijdens de economische crisis het nodige voor hun kiezen. Hoe was het om een team te blijven motiveren, terwijl collega’s gedwongen moesten vertrekken? Hoe trek je je team hierdoor heen? Hoe voelde die kant van het leiderschap?

Majoor Kroon gaf onder andere al lezingen aan Business Universiteit Nyenrode, IBM, ABN-AMRO, Philips, BP en Allen&Overy.

Alle ondernemers in Almere en regio die willen leren over “True Leadership” neemt Marco Kroon, Ridder in de militaire Willems-Orde, mee in zijn wereld en visie op leiderschap. Een indrukwekkende lezing vanuit een nieuw perspectief.

Wij nodigen je uit om aanwezig te zijn bij deze bijzondere Meet & Greet. Je kunt je hiervoor aanmelden via aan-afmelden@wtcalmere.nl. Inloop vanaf 18.00 uur, de presentatie start om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 19.30 uur met aansluitend een borrel.

Kosten
Voor onze leden is deze bijeenkomst kosteloos. Voor niet-leden brengen wij €20 in rekening (word je deze avond lid van de WTC Business Club, dan brengen we dit bedrag in mindering op het lidmaatschap). Uiteraard inclusief een drankje en hapje en de mogelijkheid voor het verkrijgen van een door Marco gesigneerd boek “Danger Close”.

Parkeren
Uitrijkaarten voor de parkeergarage zijn verkrijgbaar bij de espressobar voor € 1,00.

Hapje eten vooraf
Wil je vooraf aan het evenement gebruik maken van een maaltijd in ons restaurant, dan kun je dit reserveren via meeting@wtcalmere.nl. De kosten voor een maaltijd zijn € 12,50.  Alleen gereserveerde diners hebben toegang tot het restaurant, deze wordt geserveerd tussen 17.00 – 18.00 uur.