Open Coffee

  • Datum: Donderdag 15 november 2018, 09:30 uur tot 10:30 uur
  • Locatie: WTC Almere, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: Gratis

WTC Almere Open Coffee

Ben jij huurder op het Business Center in WTC Almere, of wil je misschien huurder worden op het Business Center van WTC Almere? Dan ben je iedere maand van harte welkom op de Open Coffee.

Wanneer? >> De Open Coffee is iedere derde donderdag van de maand. Het team van WTC  is deze ochtend jullie host en is beschikbaar voor vragen en het uitwisselen van ideeën.

Wat? >> ideeën delen
Met de Open Coffee willen we maandelijks een gesprek onderhouden over hoe we in het WTC goed (met elkaar) kunnen werken. Onder het genot van barista koffie (of thee) bespreken we wat jullie bezighoudt in je werkzaamheden en hoe we daar als WTC Almere nog in zouden kunnen ondersteunen. Maar ook of er misschien een oplossing te vinden is binnen het netwerk van WTC of dat de oplossing misschien al bestaat!
Heb je dus ideeën of verbeterpunten, dan is dit een goed moment om ze te delen; met elkaar weten we immers meer dan alleen en kunnen we ook meer doen. Daarbij kun je polsen of je idee ook door anderen gedragen wordt. Maar je kunt de Open Coffee ook gebruiken om samen te komen en misschien een probleem voor te leggen waar je zelf tegenaan loopt; misschien zoek je wel personeel in Almere en heeft een andere aanwezige een goede tip. Om maar een voorbeeld* te noemen.

Ben je nieuw op het WTC Business Center, of mogelijk geïnteresseerd in een werkplek/kantoor? Dan is dit een goed moment om te ervaren hoe het er in WTC en op het Business Center aantoe gaat en met wie je (later) een verdieping deelt. Natuurlijk kun je daarnaast ook een rondleiding krijgen als je je aan het oriënteren bent op de werkplekken en services in WTC.

Aanmelden hoeft niet, mag wel
Je kunt vrij binnenlopen. Je vindt ons rondom de Espressobar in de Lounge op de begane grond van het WTC. Ben je nieuw in WTC? Meld je dan even bij receptie en vraag naar Patricia.

Eerstvolgende Open Coffee
15 november 9.30 – 10.30 uur
20 december 9.30 – 10.30 uur

*Voorbeelden van onderwerpen die besproken kunnen worden tijdens de Open Coffee
– Je hebt een idee hoe WTC de service kan verbeteren
– Je hebt een idee voor samenwerking binnen het WTC
– Je zoekt ondersteuning bij een zakelijk project of probleem
– Je wilt ontdekken wat je mede-huurders op het business center bezighoudt
– Je zoekt mensen om samen een ruimte mee te huren
– Je wilt misschien wel zelf in het WTC gaan werken
– Je bent je aan het oriënteren op een werkplek
– Je houdt van lekkere koffie en drinkt die liever samen dan alleen