WTC Gezond Zitten Dag

  • Datum: Donderdag 13 oktober 2016, 09:30 uur tot 18:00 uur
  • Locatie: WTC Almere Lounge, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: Gratis

To sit or not to sit.

“Zitten is het nieuwe roken.”

Google het en schrik. Teveel (en verkeerd) zitten verlaagt je productiviteit en levert op den duur klachten op. De harde cijfers liegen er niet om: inactiviteit draagt voor 20% bij aan darmkanker, 8% aan borstkanker, 13% aan diabetes type 2 en voor 17% procent aan vroegtijdig overlijden. Elke dag anderhalf uur flink bewegen compenseert de effecten goeddeels, maar wat ook helpt is anders werken op kantoor. Tijdens de WTC Zitdag maak je kennis met de mogelijkheden om gezonder te zitten.

Probeer het zelf ook uit
Een bureaustoel speciaal voor vrouwen, afwisselend zitten en staan, een deskbike, een lange mensen stoel of de HIPPIE, een balanskruk. Het zijn een paar van de oplossingen die je op deze dag in het WTC Almere tegenkomt, georganiseerd door WTC business Clublid BeterZitten. De hele dag staat in het teken van gezonder zitten op het werk. En soms is dat staan.

Je kunt binnenlopen wanneer je wilt. Van 09:30 tot 18:00 uur staan de alternatieve zitoplossingen opgesteld in de WTC Lounge, zijn er continu demonstraties en kun je proef-zitten, -staan en -fietsen. Ervaar de energie van het dynamische kantoor.

Gratis Beter Zitten workshop
De workshop Beter Zitten wordt op drie momenten gegeven: om 10:00, om 12:00 en om 16:00 uur. In drie kwartier leer je de werkplek-valkuilen kennen en te omzeilen en krijg je praktische tips die je na de workshop meteen kunt toepassen.

Kom naar de WTC Gezond Zitten Dag in de Lounge om je goed te laten informeren, om uit te proberen, om kennis te maken met nieuwe werkoplossingen en deel te nemen aan een van de gratis workshops!

**AANMELDEN NIET NODIG**