Trouwbeurs

  • Datum: Vrijdag 24 juni 2016, 16:00 uur tot 20:00 uur
  • Locatie: WTC Almere, Floor28, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: Gratis

Trouwbeurs_event_Linkedinpostheader_lowres

Wil jij je partner ten huwelijk vragen? Of gaan jullie al trouwen? Of zelfs al bezig met de planning van een huwelijk?

Op vrijdag 24 juni wordt op de 28ste etage van het WTC een Trouwbeurs georganiseerd! In samenwerking met Ron van der Veen van www.watwiljijvoorfeestje.nl, organiseert World trade Center Almere de Trouwbeurs, met side thema Ibiza.

Ibiza thema op Trouwbeurs

Diverse ondernemers uit Almere en omgeving nemen deel aan de Trouwbeurs en zijn enthousiast om jou aan mooie ideeën te helpen. Dit is breed geïnspireerd maar het side thema is Ibiza.  

Wat kun je verwachten?
Een gezellige beurs met lekkere hapjes en drankjes, verschillende bruidsmode, een fotograaf, kinderanimatie, bruidsboeketten, trouwkaarten en muziek. In de Ibiza Lounge draaien DJ José, DJ Jay DoubleU en DJ Ronny V. Ook treedt de bekende fluitist Paul Smithuis op. Santander Bank zal een innovatief product presenteren; een persoonlijke lening voor jouw ideale bruiloft. Maar er is natuurlijk nog veel meer! Het belooft een drukke dag te worden. Naast de beurs zelf staat er nog meer leuks op het programma in WTC Almere, allemaal met aandacht voor de trouwbeurs!

Ben jij nieuwsgierig?
Kom inspiratie bij ons opdoen en maak er een leuke middag van. En als jij droomt van trouwen met een prachtig uitzicht, dan is dit je kans om die droom van dichtbij te beleven en te genieten van het uitzicht vanaf de 28ste verdieping.

Programma 24 juni

15.30 – 16.00 uur | WTC Lounge: Ron van der Veen aan tafel over de Trouwbeurs bij Azaken Live .

16.00 – 20.00 uur | Floor28:  start Trouwbeurs (goodie bag voor eerste 100 bezoekers!)

16.00 – 18.00 uur | WTC Terras: Borrel en BBQ op het nieuwe terras (tegen kleine bijdrage)

18.00 – 19.00 uur | WTC Lounge:  Esther’s Bruidshop neemt deel aan programma De Tafel op 2 van Berdien Stenberg

20.00 uur | einde Trouwbeurs

AANMELDEN
Entree is gratis!
Wij vinden het heel leuk als iedereen bij ons inspiratie kan komen opdoen. Het is wel handig als je even laat weten dat je van plan bent te komen. Stuur hiervoor even een berichtje naar Esther op weddingplanner@wtcalmere.nl

cropflower

foto’s: Alice Goores fotografie.

Bezoekersinformatie: WTC Almere ligt naast het Centraal Station van Almere. Kom je met de auto? Bezoekers van de Trouwbeurs zullen bij vertrek een uitrijkaart overhandigd krijgen.

Meer weten over Trouwen in WTC Almere?
De beurs is de perfecte gelegenheid om je in te beelden hoe het is om te trouwen met je hoofd in de wolken, want dat kan! Sinds kort heeft WTC Almere het gebouw opengesteld voor huwelijken, op bijzonder verzoek. Tijdens de trouwbeurs loopt onze Weddingplanner Esther van Oosten, bekend gezicht in het WTC, de hele dag rond om je alles te vertellen over de mogelijkheden. Kom langs om te zien hoe jullie bijzondere dag er bij ons uit kan zien! Bezoek alvast www.wtcalmere.nl/wtc-weddings.