Vrijdagmiddagborrel + BBQ!

  • Datum: Vrijdag 30 juni 2017, 17:00 uur tot 19:30 uur
  • Locatie: WTC Almere , P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: € 25,-

Tropische Vrijmibo + BBQ!

*AANMELDTIJD IS VERLENGD!!*
De perfecte gelegenheid met collega’s en collega-ondernemers samen de zomer in te luiden. Bij deze vrijdagmiddagborrel kun je je ook aanmelden voor de tropische barbecue. Hopelijk is het weer net zo tropisch als de cocktails want bij mooi weer is de borrel + BBQ op het terras, bij slecht weer gewoon binnen. Kosten voor de BBQ zijn €25,- p.p. inclusief twee drankjes en aanmelden kan tot uiterlijk 23 juni (button rechts bovenin).

Voor wie?
Voor alle huurders, relaties en de gasten van het WTC Almere.

Wat is de Vrijmibo?
Gewoon een maandelijkse borrel. WTC organiseert regelmatig iets extra’s rondom de borrel (houd hiervoor de eventkalender en facebook in de gaten) maar we hopen vooral de borrelcultuur in Almere te activeren, om te beginnen onder onze eigen huurders en het zakelijk netwerk. Dus leuk als je van de gelegenheid en gezelligheid gebruikmaakt om eens lekker met collega’s en mede-ondernemers een biertje te drinken. Vanaf 17:00u is de bar sowieso geopend en kun je samen het weekend komen inluiden en bij mooi verhuizen we deze keer naar het terras voor een BBQ!

Gratis toegang
Toegang tot de borrel is gratis, drankjes voor eigen rekening. Doe je mee met de BBQ dan zijn twee drankjes inbegrepen in de prijs. Aanmelden voor de BBQ kan tot en met 23 juni.