Cadeautjes inzamelen voor Voedselloket Almere

  • Datum: Dinsdag 4 december 2018, 16:00 uur tot vrijdag 14 december 2018, 17:00 uur
  • Locatie: WTC Almere, in de WTC Lounge, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: Gratis
In de aanloop naar de feestdagen zamelt het Voedselloket cadeautjes in voor hun ‘VLA Supermarkt’. Hier mogen gezinnen die minder te besteden hebben hun inkopen doen voor de kerst.

Dit jaar zamelt WTC Almere voor de vierde keer cadeautjes in voor de VLA. Het is onze traditie geworden!

We Care – We Share

Sharing is caring! #wijgeven, die slogan blijven we ook dit jaar gebruiken.

Kerst is een tijd van delen en in het WTC Almere is de kerst-spirit altijd volop aanwezig! Dus ook dit jaar gaan we inzamelen voor de klanten van het VoedselLoket Almere. Laten we ons gezamenlijk inspannen om hen ook weer aan een feestelijke kerst te helpen!

Inzamelingsactie Voedselloket Almere – Help jij mee?

Vanaf 4 december gaan we in de WTC Lounge onder de kerstboom cadeautjes inzamelen die in de ‘VLA supermarkt’ een nieuwe eigenaar zullen vinden.

We hopen natuurlijk dat we als WTC Almere samen voor een mooie berg cadeautjes onder de bomen kunnen zorgen! We nodigen daarom ook iedereen uit om op een eigen manier aandacht aan de actie te geven.

Wil jij vrienden en familie oproepen om cadeautjes te brengen? Geweldig! Kunnen ze meteen eens je werkplek zien. Wil je op social media een oproep plaatsen? Ook fantastisch! Enige verzoek is om de publieke openingstijden van het WTC aan te houden (8:00u – 18:00u) voor het langsbrengen van de cadeautjes.

Een leuk moment om te doneren?

Op  13 december is de Sant Lucia viering in het WTC en begroeten we je deze ochtend met Santa Lucia liederen en natuurlijk, volgens traditie, een glaasje Glühwein en een gemberkoek. Dit is ook de een na laatste dag van doneren, dus breng die ochtend de ingezamelde cadeaus mee en leg ze onder de boom.

Looptijd inzamelingsactie

Het startschot is 4 december gegeven door de WTC organisatie en deze week plaatsen wij de eerste cadeautjes onder de boom; het zou fantastisch zijn als jullie weer volgen.

De actie loopt tot en met vrijdag 14 december. Daarna brengen we de cadeautjes weg – op tijd voor de feestdagen! – namens heel WTC Almere naar de VLA.

Condities cadeautjes

Cadeautjes kopen voor kinderen is het leukst en zeer welkom, maar vergeet niet dat vaders en moeders ook blij worden van iets extra’s. Denk aan verzorgingsproducten als zeep, aftershave, douche- of badproducten en bodylotions. Het is aan jou; Voedselloket Almere is blij met alle donaties!

Voor de condities van de cadeautjes heeft VLA wél een aantal wensen meegegeven, om de opbrengst ook daadwerkelijk goed te kunnen distribueren:

  • Cadeautje moeten nieuw zijn (geen tweedehands)
  • Cadeautjes zijn niet ingepakt; een cadeautasje is wél heel geschikt*
  • TIP1: bestel een extra kerstpakket voor je bedrijf of organisatie en doneer deze
  • TIP2: heb je relatiegeschenken gekregen en wil je nu niet weer een suffe loting doen onder het personeel, doneer dan voor de VLA

*Toelichting: de cadeautjes worden in de VLA Supermarkt geplaatst zodat de klanten van Voedselloket Almere deze naar eigen wens voor hun geliefden kunnen uitzoeken. Inpakken heeft dus geen zin. Cadeautasjes kunnen wél, want deze kunnen door VLA in de supermarkt ook weer uitgegeven worden: dubbel zo handig!

Extra makkelijk: WTC zorgt voor cadeautasjes onder de boom; kijk gewoon in welk tasje jouw cadeautje nog erbij past!

Nog een keer op een rijtje

What: Cadeautjes inzamelen voor Voedselloket Almere
When: 4 t/m 14 december
Where: Onder de boom in de WTC Lounge
Time: 08:00u – 18:00u
Vragen? Mail patricia.vandrongelen@wtcalmere.nl

Meer informatie over het Voedselloket Almere.

 

 

WTC Almere geeft om een ander!: