workshop Vergroot je kans op bedrijfsfinanciering

  • Datum: Vrijdag 9 juni 2023, 16:18 uur tot 16:18 uur
  • Locatie: Het Ondernemersplein, Landdroststraat 1, 1315 RV Almere
  • Kosten: Gratis

Het Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering organiseert 18 juni a.s. de workshop Vergroot je kans op bedrijfsfinanciering op het Ondernemersplein Almere

Een financieringsplan is een essentieel onderdeel van je businessplan. Als je op zoek bent naar een bedrijfsfinanciering is het een belangrijk onderdeel waarop de financierende organisaties jouw businessplan beoordelen.

Want hoe kijkt een financierder naar een financieringsaanvraag? En hoe ziet een financieel plan eruit? Hoe kun je het advies van een accountant inzetten voor een financieringsaanvraag?

Tijdens de workshop Vergroot je kans op bedrijfsfinanciering op 18 juni a.s. worden deze vragen door o.a. ABN AMRO Bank, Qredits Microfinanciering Nederland en Countus beantwoord. Een interactieve workshop waarbij je rechtstreeks van de experts handige tips en tricks meekrijgt voor de basis van jouw financieel plan.

Voor welke Almeerse ondernemers is de workshop interessant?

Starter: Je bent net gestart als ondernemer en in de voorbereiding op een gesprek met een financierende organisatie voor een bedrijfsfinanciering.

Informatie en vragen: Bij het schrijven van je financieel plan loop je tegen een aantal vragen aan voor de financiële onderbouwing.

Uitbreiding- of groeiplannen: Je bent al langer actief als ondernemer en wilt in de toekomst een financiering aanvragen.

Innovatie: Je hebt innovatieplannen die je wil financieren en bent op zoek naar tips voor jouw financiële plan.