Workshop Vitaliteit en Geluk

  • Datum: Donderdag 8 maart 2018, 13:00 uur tot 17:00 uur
  • Locatie: Yakult Fabriek, Almere Buiten - De Vaart
  • Kosten: Gratis

In de middag van 8 maart a.s. organiseert Yakult in de fabriek 2 bijzondere workshops over Vitaliteit en Geluk.

Speciaal op Internationale Vrouwendag zijn vrouwen van harte welkom om mee te doen in de workshop waarin duidelijk wordt hoe je je eigen geluk en vitaliteit kunt verhogen in het dagelijkse drukke leven. Je wordt geïnspireerd door de 5 Blue Zones in de wereld waaronder ook Okinawa Japan valt. De workshops worden gegeven door Vitalavie. Aan het eind is er mogelijkheid om de Yakult fabriek te bezoeken, elke deelneemster ontvangt tevens een goodie bag.

Je kunt je hiervoor persoonlijk gratis aanmelden via https://yakult.nl/bezoek-de-yakult-fabriek/factorytour/

In de ochtend van 8 maart geeft Yakult rondleidingen voor groepen vrouwen, deze zijn hetzelfde als de reguliere rondleidingen, zie informatie hieronder. De deelnemers ontvangen ook een goodie bag.

In 1935 bracht de wetenschapper dr. Minoru Shirota de eerste flesjes Yakult in Japan op de markt. In 1994 werd het kleintje Yakult voor het eerst in Europa geproduceerd, in Almere. Sinds die tijd staat hier de productielocatie voor de hele Europese markt. Het bijzondere is dat u de fabriek zelf kunt bezoeken. U bent van harte welkom voor een Yakult Tour.

Yakult Tour
U wordt ontvangen door een van onze diëtisten die u meer vertelt over onze fascinerende geschiedenis en onze speciale producten. Daarna laten we u de verschillende onderdelen van het productieproces van begin tot eind uitgebreid zien. Zoals de zogenaamde kraamkamer van de Lactobacillus casei Shirota bacterie en het vullen en doppen van de flesjes wat in een razend tempo gebeurt.
.
Aanmelden
De Yakult Tour is op afspraak en wordt gehouden van maandag tot en met vrijdag. Het programma is gratis, inclusief koffie, thee en een goodiebag en duurt circa anderhalf uur.
Reserveren voor een groep, meer dan 25 personen, kan het beste via vt@yakult.eu of rechtstreeks via 036- 521 13 40.
Een grote lift en voldoende gratis parkeerplaatsen zijn aanwezig.