WTC Connection: WTC Eindhoven

  • Datum: Donderdag 16 februari 2017, 11:30 uur tot 14:00 uur
  • Locatie: Conference Center High Tech Campus, The Strip, Eindhoven
  • Kosten: € 65,-

Na één van de meest opvallende verkiezingscampagnes ooit is Donald Trump tot verrassing van velen, gekozen tot President van de Verenigde Staten. Zelfs de traditioneel rustige periode tussen de verkiezingen en de inauguratie is tumultueus verlopen.

Wat zal het effect van President Trump zijn op de Verenigde Staten…zal hij inderdaad Amerika naar nog grotere hoogten stuwen of zal de Presidency van Donald Trump de economie en stabiliteit van de Verenigde Staten juist niet ten goede komen? Zal het investeringsklimaat in de Verenigde Staten gunstig blijven of achteruit gaan? Los van de Verenigde Staten, wat zijn de gevolgen voor de wereldeconomie?

Nederlands-Amerika deskundige Willem Post zet de laatste ontwikkelingen en gevolgen van de verkiezing van President Trump op een rij en gaat in gesprek met ondernemers. Vervolgens geniet je van een heerlijke lunch en maak je middels 2 voorstel rondes aan tafel kennis met de leden van WTC•E Zakensociëteit, Young Professionals en van de bruisende High Tech Campus community.

Programma
11.30 uur Ontvangst in het Conference Center
11.50 uur Welkomstwoord door Cees Admiraal, Business Development Director HTC
12.00 uur Aankondiging spreker door Roland van Marlen, WTC•E Trade Associate
12.10 uur ‘Wat brengt President Trump voor Amerika en de Wereld’ door Willem Post, Amerika Deskundige
13.10 uur Meet, Connect & Interact
Via 2 voorstelrondes maak je kennis met de aanwezige deelnemers en geniet je van een heerlijke lunch. Letterlijk de sfeer proeven dus!
14.00 uur Afsluiting van een inspirerende middag!

Locatie
Conference Center High Tech Campus, The Strip

Aanmelden
Dit event wordt aangeboden aan de members van WTC•E Zakensociëteit, Young Professionals & High
Tech Campus.  De deelnamekosten voor WTC Almere Business Club leden bedraagt € 65,00. Vergeet niet je te registreren als WTC Business Club lid en je pas mee te nemen bij de bijeenkomst.

Aanmelden graag rechtstreeks bij WTC Eindhoven. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.