WTC Connection – WTC Rotterdam

  • Datum: Donderdag 6 april 2017, 17:00 uur tot 19:00 uur
  • Locatie: WTC Rotterdam, Beursplein 37, Rotterdam
  • Kosten: Gratis

In Nederland zijn er 8 actieve WTCs die samen heel veel kennis en relaties delen. Iedere WTC business club organiseert interessante bijeenkomsten door het jaar heen gebaseerd op kennis maken en kennis delen.

Zo vlak voor de Rotterdam marathon heeft de WTC Rotterdam Business Club, een mooie inspiratiesessie voor u georganiseerd met de marathon als thema. Het wordt een sessie waarbij de inzichten die gedeeld worden, voor u als ondernemer enerzijds een herkenning zullen zijn en anderzijds een inspiratie zullen vormen om u nog meer in te zetten voor uw onderneming.

We hebben Diepak Kasi als spreker voor deze inspiratiesessie gevraagd. Diepak is trainer en coach vanuit zijn bedrijf Rawsome Life en zelf ook een fanatieke marathonloper.

12 lessen vanuit het lopen van een marathon die je kunt toepassen op het runnen van je bedrijf en je leven… We dromen er allemaal van om grote, mooie of bijzondere resultaten te behalen in het leven. Of het nu in zaken is, in sport of een ander gebied in het leven.

Steeds vaker worden topsporters uitgenodigd door het bedrijfsleven om hun verhaal te vertellen over hoe zij hun droom hebben gerealiseerd, over hoe zij resultaten hebben gecreëerd, over hun weg naar succes. Hier worden de parallellen zichtbaar tussen het bedrijfsleven en sport. Als ondernemer, herkennen de meesten van ons zich hierin. En die parallellen zijn er ook tussen sport en privéleven en tussen privéleven en het bedrijfsleven.

U wordt uitgenodigd om tijdens deze ‘Marathon’ inspiratiesessie deze parallellen te ontdekken voor uw situatie en voor uzelf te bepalen welke inzichten dit geeft in het realiseren van uw dromen op zakelijk gebied, sportief gebied of enig ander gebied in het leven.

Programma
17.00 uur  Inloop
17.15 uur  Inspiratiesessie Marathon