WTC Health & Wellness Kickoff

  • Datum: Dinsdag 7 februari 2017, 11:30 uur tot 16:00 uur
  • Locatie: WTC Almere, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: Gratis

Meet the Team!

Op dinsdag 7 februari ben je tussen 11:30u en 16:00u* welkom in het WTC om kennis te maken met het Health & Wellness team:

  • Fit20 – Fit in 20 minuten per week met personal training bij Gerda en Paul.
  • Kigelia – Helemaal ontspannen na een stoelmassage van Moreno.
  • Ademruimte – Meer rust en energie na een yogales of ademcoaching van Gjalt.

(*Fit20 ontmoet je tussen 14:00 en 16:00 uur)

Al deze ondernemers zijn specialisten in hun vakgebied en zijn verbonden aan het WTC. Ze zijn voor jou dus heel gemakkelijk bereikbaar in het gebouw, voor advies of een behandeling/training.

De Health & Wellness Kickoff is een informatiedag waarbij je zonder afspraak even kunt binnenlopen om mensen van het team te ontmoeten en je te oriënteren. Je komt het team vanzelf tegen in het gebouw en kunt ze opzoeken op het Conference Center, zaal 1 (Istanbul).

De kennismaking is het begin
We zouden er veel actiever mee bezig moeten zijn, maar we maken niet vaak tijd voor onze gezondheid tijdens werk. We zien het als een bijzaak die je na je werk wel weer even ‘inhaalt’. Maar voorkomen is beter dan genezen, een cliché dat maar al te waar is. En het wordt je wel heel gemakkelijk gemaakt nu. Het is toch ook gewoon heel belangrijk?

So help us help you, en maak op 7 februari even tijd in je agenda (pauze?) vrij om dit geweldige team te ontmoeten. Dan weet je wat zij in huis hebben, en jij dus in je eigen kantoorgebouw!

Zeker ook interessant voor (HR-) managers die zich willen verdiepen in de gezondheid van hun medewerkers. Deze dag is een mooie gelegenheid om een afspraak in te plannen voor een persoonlijk gesprek.

Health & Wellness programma

Dit event is een kickoff voor het Health & Wellness programma dat (om te beginnen) een half jaar in WTC zal draaien. Er volgen dus nog veel meer events en het team wordt nog uitgebreider aan je voorgesteld, vooral online. Maak van deze kennismaking gebruik om het team even persoonlijk te ontmoeten, zodat je weet over welke leuke mensen het gaat wanneer je een volgende keer weer meer informatie en events in het WTC voorbij ziet komen.

>>  INSCHRIJVEN NIET NODIG. Kom gewoon langs 🙂  <<